An important component of the students’ training is the introduction of innovative technologies in the relevant field of professional activity. As part of the Volyn FEST 2024 Festival of Professions, students of the Hotel and Restaurant Business educational and professional programme created and demonstrated a soft drink project designed to present Lutsk’s tourist attractions.
Важливою складовою підготовки здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа» є запровадження інноваційних технологій відповідної сфери професійної діяльності. Завдячуючи унікальному розташуванню коледжу в серці історичної спадщини Луцька, здобувачі, вивчаючи багату історію, закладену і збережену в стінах коледжу, черпаючи натхнення архітектурної краси освітнього закладу та його околиць, надихаються відповідною атмосферою та створюють інноваційні гастрономічні пропозиції.
Так, в рамках проведення Фестивалю професій «Волинь FEST − 2024» здобувачі ОПП «Готельно-ресторанна справа» представили проєкт прохолодних напоїв, покликаних презентувати туристичні принади Луцька. Коктейлі «Мелодії кликуна», «Таємниці братства», «Луцька містерія», «Цитрусовий архів» не тільки мають відмінні смакові якості, а й спонукають відвідати відповідні локації та відчути їх неповторну атмосферу.
Такий підхід не тільки забезпечує набуття здобувачами навичок інноваційної та дослідницької діяльності, а й формує платформу переосмислення історії та самоідентифікації лучан зі спадщиною, якою ми володіємо.