Категорія: Життя коледжу

  • Стажування студентів ВоФК НУХТ у Hotel School (м.Рига, Латвія)

    Стажування студентів ВоФК НУХТ у Hotel School (м.Рига, Латвія)

    Implementing the educational and professional programmes ‘Tourism,’ ‘Hotel and Restaurant Business,’ and ‘Food Technologies’ at the Volyn Professional College of NUFT provides students with an opportunity for academic mobility. In December, the students of the relevant EPPs once again completed an internship at HOTEL SCHOOL, Hotel Management College (Riga, Latvia) under the Erasmus+ programme. During…

  • Зустріч студентів із чемпіонкою світу з параканое Мариною Мажулою

    Зустріч студентів із чемпіонкою світу з параканое Мариною Мажулою

    4 грудня здобувачі освіти груп ОБ-11 та ХТ-11 мали унікальну нагоду зустрітися з людиною, чия життєва історія надихає, а досягнення вражають. У стінах Волинської обласної юнацької бібліотеки пройшла тепла й мотиваційна зустріч із Мариною Мажулою — чемпіонкою світу з параканое, заслуженим майстром спорту України, ім’я якої вже стало символом незламності українського духу. Марина Мажула —…

  • Варварин день…

    Варварин день…

    Свята та обряди українського народу відображають не тільки етнічну своєрідність, але й естетику, моральні цінності, ментальність, історію. Традиційна новорічна обрядовість українців — це ціла низка зимових свят, серед яких Варварин день, який за новоюліанським календарем відзначається 4 грудня. У студентському гуртожитку дівчата створили особливу атмосферу цього дня. Вони готували вареники, наповнюючи кімнати ароматами домашнього затишку…

  • Фестиваль фахової майстерності «РЕСТ ПРОФІ»: популяризація українських традицій у сфері гостинності

    Фестиваль фахової майстерності «РЕСТ ПРОФІ»: популяризація українських традицій у сфері гостинності

    Mariana Striletska and Vladyslav Husak, students majoring in Hotel and Restaurant Business at the Volyn Professional College of the National University of Food Technology, under the guidance of lecturers Yuliia Sus and Oksana Kaznadzei, participated and successfully presented their educational establishment at the V All-Ukrainian Festival of Professional Excellence ‘Rest Profi,’ which became an essential…

  • Андріївські вечорниці в коледжі: відроджуємо традиції нашого народу

    Андріївські вечорниці в коледжі: відроджуємо традиції нашого народу

    Андріївські вечорниці – одна з найдавніших традицій українського народу, яка вшановується 30 листопада за старим стилем. У цей вечір молодь збиралася, щоб співати, ворожити, веселитися та підтримувати давні обряди, пов’язані зі святом святого апостола Андрія Первозваного. Особливо популярними серед дівчат були гадання на судженого, а хлопці в цей час показували свою силу, спритність і винахідливість…

  • Урочистості з нагоди Міжнародного дня студента

    Урочистості з нагоди Міжнародного дня студента

    15 листопада в актовій залі нашого закладу відбулася урочиста церемонія з нагоди святкування Міжнародного дня студента. Ця подія стала нагодою замислитися над місією і важливістю студентства в розвитку суспільства. Голова студентського самоврядування Іванюк Катерина відкрила урочистості, розповівши коротку історію виникнення цього свята, яке бере свій початок у 1941 році. Вона наголосила, що Міжнародний день студента…

  • Містичний квест

    Містичний квест

    Учасники театрального гуртка “Сяйво” організували захопливий та містичний квест, присвячений Дню студента. Метою квесту було створення унікальної атмосфери загадковості, яка розгорталася в коридорах коледжу та його підземеллях. Здобувачі освіти  долали численні випробування, розгадували головоломки й шукали “Ключ Знань” — давній артефакт, оповитий легендами. На шляху учасників зустрічалися колоритні персонажі: Хранителька таємниць, яка розповідала історію артефакту,…

  • Відкрите практичне заняття

    Відкрите практичне заняття

    13 листопада викладачем фахових дисциплін, ЛЕВЧУК Галиною Микитівною було проведено відкрите практичне заняття з освітнього компонента «Контроль і ревізія» на тему: «Контроль та ревізія використання трудових ресурсів та фонду оплати праці». Мета заняття – систематизувати знання і перевірити рівень засвоєння студентами знань з методики ефективного використання трудових ресурсів, належної організації виробництва і праці, постійного вдосконалення…

  • Нетворкінг від технічного бюро АСКІЛЛ

    Нетворкінг від технічного бюро АСКІЛЛ

    To improve her professional competence, Yulia Sus, a Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department lecturer, attended a meeting ‘The path from home cooking to catering or craft production’ in the Cookery School by Vlad Finkevych. The event speakers were Alina Satz, project manager of production process optimization and production capacity planning and auditor of quality and…

  • Викладачі та здобувачі освіти взяли участь у написанні радіодиктанту національної єдності

    Викладачі та здобувачі освіти взяли участь у написанні радіодиктанту національної єдності

    Напередодні Дня української писемності та мови в коледжі відбувся традиційний Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Ця подія давно стала важливим елементом, що об’єднує українців з різних куточків країни та світу. У цей день мільйони українців пишуть диктант, який звучить в ефірі національного радіо, і відчувають себе частиною великої національної спільноти. Перед початком заходу студенти представили презентацію,…

  • Бограч як символ закарпатської кухні: від традиції до кейтерингу

    Бограч як символ закарпатської кухні: від традиції до кейтерингу

    Популяризація української кухні стала важливим напрямком розвитку культурної ідентичності та туристичної привабливості України. Традиційні українські страви є не лише частиною нашого культурного надбання, але й мають потенціал стати гастрономічними символами на світовій арені. Бограч – це традиційна страва, яка має глибоке коріння в кухні Закарпаття та є важливою складовою української гастрономічної культури. Попри те, що…

  • Святкування з нагоди Дня працівників харчової промисловості

    Святкування з нагоди Дня працівників харчової промисловості

    У третю неділю жовтня традиційно відзначається День працівників харчової промисловості – професійне свято всіх, хто робить свій внесок у забезпечення населення якісними та смачними продуктами харчування. Наш коледж завжди активно долучається до святкувань, адже підготовка висококваліфікованих спеціалістів для цієї галузі є основним нашим пріоритетом. Цього року святкування пройшло в невимушеній, теплій і дружній атмосфері. З…