Категорія: Обговорення ОПП
-
Презентація вибіркових компонент для здобувачів освіти ОПП «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»
The Tourism, Hotel and Restaurant Business Department hosted a presentation of the free choice components for the first-, second- and third-year students of the educational professional programmes Tourism and Hotel and Restaurant Business. The lecturers of the cycle commission acquainted the students with the purpose, tasks, programme outcomes, and competencies that they will acquire after […]
-
Зустріч із стейкхолдерами
18 квітня 2024 року у Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася зустріч голів робочих груп з розроблення, моніторингу та перегляду ОПП із стейкхолдерами – директором Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ, доцентом, к.т.н., Оленою Подобій та завідувачем кафедри процесів і апаратів харчових виробництв НУХТ, доцентом к.т.н., Юлією Запорожець. Під час […]
-
Ефективний моніторинг освітньо-професійних програм: ключові аспекти та інструменти оцінки
Сучасна освіта – це не лише передача знань, а й системний підхід до якісної організації освітнього процесу. Ефективний моніторинг освітньо-професійних програм стає ключовим інструментом у досягненні цієї мети. 25 січня 2024 року відбулося робоче засідання голів робочих груп з розроблення, моніторингу та перегляду освітньо-професійних програм. Під час роботи були розглянуті актуальні питання внутрішнього моніторингу дотримання […]
-
Чергове засідання робочих груп з розроблення та перегляду освітньо-професійних програм “Інженерія програмного забезпечення” та “Комп’ютерна інженерія”
Засідання робочих груп з розроблення, моніторингу та перегляду ОПП є критично важливим етапом у забезпеченні якісної освіти. Такі зустрічі створюють унікальну можливість для обговорення й узгодження ключових аспектів освітніх програм, враховуючи потреби та очікування різних учасників освітнього процесу. 06 листопада 2023 року відбулися засідання робочих груп з розроблення, моніторингу та перегляду освітньо-професійних програм “Інженерія програмного […]
-
Презентація освітньо-професійної програми Харчові технології
На відділенні Харчових технологій відбулися зустрічі здобувачів освіти з головою робочої групи з розробки освітньо-професійної програми Харчові технології к.т.н. Ольгою Ройко. Метою зустрічі було ознайомити здобувачів освіти з особливостями та специфікою навчання за даною освітньо-професійною програмою. Особливу увагу було приділено основним компетентностям, результатам навчання, а також змістом освітніх компонентів, що їх забезпечують. Здобувачів освіти ознайомили […]
-
Обговорення освітніх програм зі здобувачами другого курсу
22 вересня відбулось обговорення освітньо-професійних програм Інженерія програмного забезпечення та Комп’ютерна інженерія зі здобувачами другого курсу відповідних спеціальностей. Зустріч стала платформою для обміну ідеями та думками між учасниками освітнього процесу. Голови робочих груп з розробки та вдосконалення освітньо-професійних програм Олександр Ройко та Олександр Бурбан відзначили основні аспекти, які студенти повинні враховувати при навчанні за цими […]
-
Ознайомлення здобувачів освіти з освітньо-професійними програмами Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Маркетинг, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
19 вересня на відділенні економіки і підприємництва відбулася зустріч голів робочих груп з розроблення, моніторингу та перегляду освітньо-професійних програм Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Маркетинг, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність зі здобувачами освіти. Під час зустрічі голови робочих груп Антоніна ФІЛІНА, Ніна РЕБРИНА, Валентина ДОМБРОВСЬКА та Лариса ЛЯШКО ознайомили присутніх зі змістом […]
-
Ознайомлення здобувачів освіти відділення туризму та готельно-ресторанної справи з освітньо-професійними програмами
Following the “Regulations on the Educational Process at the Volyn Professional College of the NUFT”, on September 12, 2023, a meeting was held at the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department to familiarize students with educational and professional programs and the procedure for free choice of disciplines. The speakers let those present know the procedure […]
-
Презентація освітньо-професійної програми «Інженерія програмного забезпечення»
05 вересня була проведена презентація освітньо-професійної програми «Інженерія програмного забезпечення» для здобувачів першого курсу, які навчаються за даною ОПП. Голова робочої групи з розробки ОПП к.т.н. Олександр Ройко розповів першокурсникам про особливості навчання за даною освітньою програмою. Були розглянуті основні компетентності та результати навчання, що складають програму та освітні компоненти, які їх формують. Першокурсники коротко […]
-
Презентація вибіркових освітніх компонентів для студентів відділення харчових технологій
Вибіркові освітні компоненти грають важливу роль у сучасній освіті, оскільки вони дозволяють студентам формувати індивідуальну освітню траєкторію, розвивати свої інтереси та компетентності, а також адаптуватися до вимог ринку праці. Для здобувачів освіти відділення харчових технологій була організована зустріч з головою групи з розробки освітньо-професійної програми Харчові технології Ольгою Ройко та завідувачем відділення Оксаною Цісар. Ольга […]
-
Розширене засідання з перегляду та удосконалення освітніх програм
Сучасний світ постійно змінюється і розвивається, відповідно змінюються потреби та вимоги роботодавців. У зв’язку із цим, освітні програми потребують постійного перегляду та оновлення. 7 березня відбулось розширене засідання, у якому взяли участь голови робочих груп з розробки, перегляду та удосконалення освітніх програм, голови циклових випускових комісій та завідувачі відділень. Під час засідання було розглянуто ряд […]
-
Засідання голів робочих груп з розробки та удосконалення освітньо-професійних програм Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Маркетинг, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
3 березня відбулося робоче засідання голів робочих груп з розробки та удосконалення освітньо-професійних програм Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Маркетинг, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Участь у роботі засідання взяли заступник директора з навчальної роботи Алла Голуб, голова циклової випускової комісії обліку, фінансів та підприємницької діяльності, кандидат економічних наук, доцент Тамара Радіщук, […]