Категорія: Харчові технології

  • Курсова робота як крок до соціальної відповідальності та інновацій у харчовій галузі

    Курсова робота як крок до соціальної відповідальності та інновацій у харчовій галузі

    Виконання курсової роботи з освітнього компоненту «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології вимагає від здобувачів освіти не тільки високого рівня теоретичних знань та практичних вмінь, але й креативності та творчого підходу, адже основним її завданням є розроблення технології та рецептури нових харчових продуктів. Розробка інноваційного продукту є непростим завданням, адже шлях від ідеї до готового […]

    Читати далі >

  • Відродження та популяризація української кулінарної спадщини

    Відродження та популяризація української кулінарної спадщини

    Один із наукових напрямків, яким займаються здобувачі освіти та викладачі освітньо-професійної програми «Харчові технології», – це дослідження й популяризація традицій української кухні, а також впровадження культури приготування та споживання автентичних національних страв. Ця робота включає детальне вивчення рецептур, історії та особливостей приготування страв, що відображають багатство й унікальність української кухні. Здобувачі освіти також розробляють нові […]

    Читати далі >