Категорія: Еразмус+
-
Апробація цифрового продукту учасниками міжнародного семінару
Within the framework of the EU project Erasmus+ “Horizontal capacity building of vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitalization, and sustainability, through the transfer of methodology and exchange of best practices”, project number No. 101129249 provides for the training of digital tools used to promote cultural heritage. The workshop participants discussed the use…
-
Обговорення досвіду впровадження цифровізації та гейміфікації в сферу гостинності в рамках міжнародного семінару
Within the framework of the EU project Erasmus+ “Horizontal capacity building of vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitalization, and sustainability, by communicating methodology and sharing best practices”, project number No. 101129249, participants of the workshop got acquainted with new digital platforms, that are effective tools for popularizing tourist destinations’ potential. The purpose…
-
Екскурс в історію та розвиток сфери гостинності в Італії
Within the framework of the EU project Erasmus+ “Horizontal capacity building of vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitalization, and sustainability, by communicating methodology and sharing best practices”, project number No. 101129249, seminar participants got acquainted with the history, culture, and development of hospitality in Italy. Giulia Troiano, a teacher of Italian language…
-
Знайомство із особливостями фахової освіти Італії в рамках міжнародного семінару
Within the framework of the EU project Erasmus+ “Horizontal capacity building of vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitalization, and sustainability, by communicating methodology and sharing best practices”, project number No. 101129249, lecturers of the Volyn Professional College NUFT Lesia Steshenko, Svitlana Kizym, Iryna Savchenko, and Viktoriia Kavara participated in the second methodological…
-
Робоча зустріч команди ВоФК НУХТ за проєктом ЄС програми ЕРАЗМУС +
On July 16, 2024, a meeting of the VoPC NUFT project team was held on the EU project of the ERASMUS + program “Horizontal capacity building of vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitalization, and sustainability, through the transfer of methodology and exchange of best practices” (acronym “CB-VET plus”). The purpose of the…
-
Тренінг як інструмент особистісного зростання
The international methodological workshop ‘Modernisation and internationalisation of the educational institutions’ within the framework of the project ‘Horizontal VET capacity building of vocational education for internationalisation and modernisation, including innovation, digitalisation and sustainability by methodology transfer and exchange of best practices’ No. 101129249 – CB-VET plus – ERASMUS-EDU-2023-CB-VET (Grant Agreement No. 101129249 – CB-VET plus),…
-
Гостьова лекція викладача ВоФК НУХТ у Hotel School Riga
В рамках проєкту Erasmus+ перед викладачами та студентами коледжу готельного бізнесу HOTEL SCHOOL (м. Рига) з гостьовою лекцією на тему «Автентичні смаки України» виступила викладач фахових дисциплін ВоФК НУХТ – Тетяна Семенюк. У сучасному глобалізованому світі кухня часто стає першою «точкою дотику» до культури країни, її історії, традицій, стилю життя. Тетяна Степанівна розповіла про історії…
-
Гейміфікація та case studies як технології модернізації освітнього процесу
The international methodological workshop ‘Modernisation and internationalisation of the educational institutions’ within the framework of the project ‘Horizontal VET capacity building of vocational education for internationalisation and modernisation, including innovation, digitalisation and sustainability by methodology transfer and exchange of best practices’ No. 101129249 – CB-VET plus – ERASMUS-EDU-2023-CB-VET (Grant Agreement No. 101129249 – CB-VET plus),…
-
Ознайомлення з практиками дослідницької роботи в освітніх закладах Європи
The fourth day of the international methodological workshop ‘Modernisation and internationalisation of the educational institutions’ within the framework of the project ‘Horizontal VET capacity building of vocational education for internationalisation and modernisation, including innovation, digitalisation and sustainability by methodology transfer and exchange of best practices’ No. 101129249 – CB-VET plus – ERASMUS-EDU-2023-CB-VET (Grant Agreement No.…
-
Знайомство учасників академічної мобільності з історією та культурою Латвії
Здобувачі ОПП Туризим, Готельно-ресторанна справа, Харчові технології Волинського фахового коледжу НУХТ в рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ мали чудову нагоду ознайомитися з історією та культурою Латвії в супроводі викладача Hotel School, гіда Іветти Ванаги. Захоплююча подорож розпочалася знайомством з одним із найгарніших міст Європи, частина якого має статус спадщини ЮНЕСКО – Ригою. Студенти занурились в…
-
Методичний семінар «Особливості написання та реалізації проєктів Еразмус+: вивчення досвіду Коледжу готельного менеджменту HOTEL SCHOOL (Латвія, Рига)»
One of the tasks of the international methodological workshop ‘Modernisation and internationalisation of the educational institutions’ within the framework of the project ‘Horizontal VET capacity building of vocational education for internationalisation and modernisation, including innovation, digitalisation and sustainability by methodology transfer and exchange of best practices’ No. 101129249 – CB-VET plus – ERASMUS-EDU-2023-CB-VET (Grant Agreement…
-
Майстер-класи від латвійського шеф-кухаря
В рамках програми Еразмус+ здобувачі освіти ОПП Харчові технології, Готельно-ресторанна справа та Туризм мали можливість взяти участь у кулінарних майстер-класах – Food Innovations викладача Hotel School (Рига), засновника та власника ресторанів «Adžarija» та «Al Dente» – Романа Артамонова. Завданням для учасників було створити власні, авторські страви з запропонованих продуктів. Здобувачі освіти мали можливість не лише…