Круглий стіл за участю кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ

Категорії:

Відповідно до плану заходів щодо інформування вступників, їх батьків та роботодавців про діяльність Навчального комплексу Національного університету харчових технологій 17 листопада у Волинському коледжі НУХТ відбувся круглий стіл на тему: «Ступенева освіта, як важлива умова підготовки висококваліфікованого фахівця в сфері туризму» за участю доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу Романа Мазурця та Марини Руднєвої.

В ході зустрічі викладачів НУХТ з студентами відділення туризму та готельно-ресторанної справи коледжу відбулась бесіда про переваги ступеневої освіти в підготовці спеціалістів у сфері туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

Студенти коледжу ознайомились з структурою університету, можливостями отримання важливих знань та навичок під час навчання, проходження практик та подальшого працевлаштування в готелях провідних світових готельних мереж та структурах внутрішніх та міжнародних туроператорів.

В сучасних умовах насиченого ринку освітніх послуг абітурієнту іноді важко зробити правильний вибір, адже важливо врахувати і місце розташування вузу, і вартість навчання, і викладацький склад. Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу є спеціалістами –практиками, які можуть навчити майбутніх студентів тонкощам відповідної сфери.