Знайомство із базами майбутнього стажування учасників програми ЕРАСМУС+

Категорії:

Фахові компетентності є важливими складовими для успішної професійної діяльності, що формуються значним чином в процесі освіти та самоосвіти. Учні та викладачі Волинського фахового коледжу НУХТ, учасники програми ЕРАСМУС+, відвідали провідні готельно-ресторанні комплекси Риги, де ознайомились із особливостями та специфікою їхньої роботи. Чому саме ці установи були обрані партнерами по проєкту для проходження практики та стажування? Це – відомі 4-х та 5-ти зіркові заклади, стажування в яких дасть змогу учням підвищити свій професійний рівень, опанувати нові технології, підходи до  приготування та подачі страв та напоїв і сервірування. Ці установи стануть базами практики та стажування на наступні декілька місяців.

Першою зупинкою став готель Wellton Riverside Spa Hotel. Даний готель є 4-х зірковим готелем класу Superior та входить в міжнародну мережу готелів Wellton. Ресторан готелю спеціалізується на латвійській кухні та презентує страви кухонь народів світу. 

Наступним готелем та майбутньою базою стажування став бутик-готель Neiburgs, який знаходиться в центрі старої Риги. Особливістю даного готелю є те, що Neiburgs – це історичний сімейний бізнес. Хоча готель відносно невеликий, він користується особливою популярністю серед гостей міста та рижан завдяки своїй затишності та високому рівню обслуговування. До послуг відвідувачів готелю ресторан, бізнес-центр, конференц-зали.  За рейтингом міжнародної платформи Tripadvisor готель займає провідні позиції кілька років поспіль.

Готель Dome Hotel***** в Ризі – це елегантний шик та затишний люкс в самому серці Старого міста. Це заклад, де традиції гостинності поєднуються із сучасністю та вишуканою кухнею із французьким акцентом. Готель Dome Hotel***** – це будівля ХVII століття, яка є об’єктом спадщини ЮНЕСКО, реставрована та оснащена технологіями hi-end. 

Проходити стажування в готелях такого рівня – це можливість дізнатись не лише європейські, але й світові тренди кулінарного мистецтва.