Студенти відділення «Харчових технологій» відвідали шоколадну фабрику «ROSHEN»

19 жовтня майбутні технологи групи №29 разом з викладачем фахових дисциплін Мар’яною Повар дізнавались таємниці створення шоколаду, адже побували у столичному демонстраційному центрі «Шоколадна фабрика ROSHEN».
Один із виробничих цехів фабрики спеціально обладнано для показу роботи шоколадної лінії. На «Шоколадній фабриці ROSHEN» всі бажаючі не лише дізнаються як виготовляється шоколад, а й мають змогу долучитись до виробничого процесу створивши індивідуальний дизайн упаковки.
Як зазначила, Борислава, екскурсовод корпорації: «На київській фабриці встановлена справжня технологічна лінія з виробництва шоколаду «Елеганс», де можна побачити усі етапи створення шоколаду з самого початку: від розтопленого шоколаду, темперування, до упаковки, а також облаштований кінозал для ознайомлення з історією появи та розвитку даної фабрики. Нещодавно, зі столичних цехів частину виробничого обладнання перенесли до Вінниці».
Візит до Демонстраційного Центру «Шоколадна фабрика ROSHEN» – унікальна можливість здійснити мандрівку до місця, де народжується шоколад.