Робота за кордоном – перспективи та реалії

5 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій відбулася зустріч з випускницею Національного університету харчових технологій, спеціалістом міжнародного рівня (Guest Experience Supervisor) Шемет Любов’ю Валеріївною. Захід був організований для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів професії «Офіціант. Бармен».

У сучасних умовах постійно зростає інтерес до індустрії гостинності, зокрема до готельно-ресторанного бізнесу. Сфера послуг постійно потребує нових кадрів, тому фахівець в галузі харчових технологій та готельно-ресторанної справи – один з найзатребуваніших та найпрестижніших спеціалістів. Сьогодні наші студенти та учні мали змогу ознайомитися з особливостями роботи в гігантах світової індустрії гостинності Accorg Marriott. Любов Валеріївна поділилася досвідом роботи за кордоном, стратегіями відбору вакансій, можливостями професійного росту, розповіла про бонуси для працівників готелів світового рівня.

Також Любов Валеріївна наголосила на важливості вивчення іноземних мов, порадила, як написати резюме і успішно пройти співбесіду. Поспілкувавшись з фахівцем такого рівня, в студентів та учнів з’явилося ще більше бажання вчитися, досягати успіхів, долаючи вершини не лише українського, а й міжнародного рівня.

Ю.В.Сус, О.В.Цісар., О.М.Ройко