Архів новин

  • Проєкт-реконструкція традиційних українських напоїв

    Проєкт-реконструкція традиційних українських напоїв

    In the course of practical training of students of the educational and professional programme Hotel and Restaurant Business and the skilled worker qualification Waiter. Bartender, lecturers, teachers, and students prepared a project reconstructing traditional Ukrainian drinks based on old folk recipes in a modern interpretation. The project was also implemented as part of the celebration…

    Читати далі

  • Захист курсових робіт здобувачів освіти ОПП Фінанси, банківська справа та страхування

    Захист курсових робіт здобувачів освіти ОПП Фінанси, банківська справа та страхування

    Здобувачі освіти освітньо-професійної програми Фінанси, банківська справа та страхування представили і успішно захистили курсові роботи, як складову самостійної роботи освітнього компонента Фінанси. Навчально-дослідницька робота студентів є важливою складовою підготовки висококваліфікованих фахівців освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування. Результати досліджень здобувачів освіти, що проведені під керівництвом викладачів циклової випускової комісії…

    Читати далі

  • Вивчаємо новітню історію через музейні артефакти

    Вивчаємо новітню історію через музейні артефакти

    Від рівня засвоєння історичних знань суттєво залежить загальна культура молоді, її здатність використовувати ці знання у вирішенні актуальних проблем сучасності. А тому, важливе місце у вивченні здобувачами освіти історії та культури України відіграють наочність і артефакти (продукт людської діяльності, об’єкт матеріальної культури, що містить у собі певний зміст інформації про минуле). З метою поглиблення фахових…

    Читати далі

  • Проєкт як вид практичної підготовки здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа»

    Проєкт як вид практичної підготовки здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа»

    During practical training for students majoring in Hotel and Restaurant Business, lecturers and students prepared a project to reconstruct a traditional Ukrainian national interior and a table with embroidered elements. The project was also implemented as part of the celebration of the All-Ukrainian Vyshyvanka Day. The table setting included bread and pastries, which are considered…

    Читати далі

  • Майстер-класи як вид практичної підготовки здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»

    Майстер-класи як вид практичної підготовки здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»

    To ensure the special competencies of applicants for Tourism and Hotel and Restaurant Business educational professional programs in the process of mastering the educational components ‘Organisation of Leisure and Animation Services in Hotel and Restaurant Business’ and ‘Organisation of Animation Activities’, such practical training as workshops is provided. For example, Vlada Iakovleva, a student of…

    Читати далі

  • Флешмоб до Дня вишиванки

  • Вишиванка як символ нескореності

    Вишиванка як символ нескореності

    Traditionally, on the third Thursday of May, lecturers, teachers and students of the Tourism, Hotel and Restaurant Business Department of the Volyn Professional College of NUFT wear embroidered shirts and hold several events to preserve and promote Ukrainian traditions. Vyshyvanka is a true Ukrainian treasure, and Vyshyvanka Day is a great occasion to show the…

    Читати далі

  • Вишиванка єднає покоління

    Вишиванка єднає покоління

    Українська вишиванка — це не лише одяг, вона — символ національної ідентичності та духовності. У кожному вишитому орнаменті криється відданість традиціям, сила спільноти та пам’ять про минуле. І навіть у час війни, коли дух нації піддається випробуванням, День вишиванки залишається святом, що об’єднує. На захід була запрошена Наталія Матвіюк, начальник управління освіти і науки Волинської…

    Читати далі

  • Захисти курсових робіт здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування»

    Захисти курсових робіт здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування»

    14 травня 2024 року відбулися захисти курсових робіт здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування», спеціальності 071 Облік і оподаткування. Науково-дослідна робота в коледжі є важливою складовою підготовки висококваліфікованих фахівців з обліку і оподаткування. Курсова робота є самостійним, навчально-науковим дослідженням студента під керівництвом викладача, підсумковим етапом вивчення освітнього компонента Фінансовий облік, логічним відображенням теоретичних…

    Читати далі

  • Спорт для всіх

    Спорт для всіх

    14 травня 2024 року у внутрішньому дворі коледжу відбулися спортивно-туристичні заходи, присвячені Олімпійському тижню. Змагання організували за підтримки Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства. Захід традиційно розпочався з виконання Гімну України та вшанування хвилиною мовчання всіх, хто загинув унаслідок збройної агресії рф проти…

    Читати далі