-
Збільшено ліцензійний обсяг за спеціальністю 121 Інженерія програмного забезпечення
Відповідно до рішення Міністерства освіти і науки України (наказ від 10.07.2024 №472-л) для нашого коледжу було виконано збільшення ліцензійного обсягу за спеціальністю 121 Інженерія програмного забезпечення з 60 до 90 осіб. ВоФК НУХТ є єдиним закладом Волинської області, який забезпечує підготовку за спеціальністю 121 Інженерія програмного забезпечення на рівні фахової передвищої освіти. Це рішення є…
-
Участь відділення туризму та готельно-ресторанної справи в онлайн тренінгу–практикуму з написання заявок для участі у міжнародних проєктах
Lecturers and masters of professional training of the Tourism, Hotel and Restaurant Business Department took part in an online workshop on writing applications for participation in international projects organized by the Scientific and Methodological Center for Higher and Professional Pre-Higher Education. During the meeting, the speakers emphasized that Ukraine’s international cooperation in education contributes to…
-
Освітньо-професійні програми у сфері гостинності як інструменти отримання зелених компетентностей
The priority of our college’s educational and professional programs “Tourism” and “Hotel and Restaurant Business” is mastering green skills and sustainable development for a double transition in the process of studying professional educational components with the aim of their productive application in future professional activity. The green transition stimulates the demand for new skills and…
-
Угода про співпрацю
Якісна підготовка здобувачів освіти, яка б максимально відповідала сучасним вимогам ринку та роботодавцям, неможлива без забезпечення тісного взаємозв’язку та взаємодії між навчальним закладом та роботодавцями. Тому сьогодні, 1 липня, адміністрацією ВСП «Волинський фаховий коледж НУХТ» в особі в.о. директора Ігоря КОРЧУКА підписаний договір про співпрацю із керівником ресторанів «П’ятниця», «Люди», «Як для себе», «Суші Яммі»…
-
Перспективні напрямки розвитку ОПП «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»
A regular meeting of the Cycle Graduation Commission of Tourism and Hotel and Restaurant Business was held to discuss the main European educational trends and their use to improve studying professional educational components (disciplines). The discussion concerned the introduction of micro qualifications, digital skills, green skills, and sustainable development for the double transition into the…
-
Підсумки навчального року в коледжі
Підсумки навчального року в коледжі в день Конституції — це особливий час, коли ми не лише відзначаємо досягнення наших студентів, а й вшановуємо основи нашого державного життя. Цей день нагадує нам про важливість законності, демократії та громадянських прав і свобод. Нехай кожен з нас завжди пам’ятає про свої обов’язки перед державою та сприяє її процвітанню…
-
Підготовка здобувачів ОПП «Туризм» – складова освітнього простору коледжу
The main types of educational and practical activities for the students of the professional educational programme “Tourism” were theatrical excursions, development and testing of new tourist products, plein air classes, development of guide skills, workshops, interactive guest lectures, binary classes in the form of a web quest (innovative online learning technology that combines search activity,…
-
Конституція України – ядро консолідації українського суспільства
28 червня наша держава відзначає День прийняття Основного Закону – Конституції України. Цей день – не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України. Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. З 27 на 28 червня 1996 року, впродовж майже…
-
Випускний
Випускний – це важлива подія, яка залишає яскраві спогади на все життя і символізує завершення одного важливого етапу та початок нового. 27 червня 2024 року у Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж НУХТ» відбулося урочисте дійство з нагоди вручення дипломів. Від сьогодні харчова, економічна, ІТ-галузь поповнилися 373 професійними, молодими, креативними фахівцями. На захід випускники заходили під…
-
Відповідність ОПП Готельно-ресторанна справа сучасним потребам та запитам здобувачів освіти
Students of the educational professional program “Hotel and Restaurant Bussiness” during the academic year practiced the latest and innovative technologies of hotel and restaurant business, such as demonstration of an innovative gastronomic project of the city of Lutsk, presentation of menu projects in English, preparation of summer cocktails in Ready-to-Go format and cocktails in Halloween…