Практика й мистецтво сервірування

At the Open Day at the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies, the students of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department demonstrated to the guests of the event the skills of proper and stylish table setting which they had acquired during their studies, as well as the ability to apply customer-oriented service skills in their professional activities.

На Дні відкритих дверей у Волинському фаховому коледжі НУХТ здобувачі освіти відділення туризму та готельно-ресторанної справи продемонстрували для гостей заходу здобуті за час навчання вміння правильного й стильного сервірування столу, можливості застосовувати навички клієнтоорієнтованого сервісу у професійній діяльності.

Студенти відділення вчаться враховувати етнокультурні, історичні та релігійні традиції, виявляють готовність до сервісної діяльності відповідно до потреб та бажань гостей. Усім відомо, що дрібниці створюють атмосферу гостинності й затишку, тому гармонійне поєднання посуду, декору на столі, різноманітних естетичних елементів – це основа приємних вражень від відвідування ресторанного закладу.

Під час таких святкових презентацій робіт студенти не тільки застосовують здобуті знання на практиці, але й розвивають у собі креативність, естетичне бачення своєї професії, освоюють новітні тренди сервірування й адаптовують їх відповідно до концепції запланованої святкової події. А найголовніше – здобувачі освіти вчаться створювати гарний настрій і приємні спогади для відвідувачів!