Пекар, кондитер – цікава, перспективна та творча професія. Сучасний фахівець цієї галузі – це всебічно розвинена, креативна людина.
29 листопада здобувачі освіти групи ПКт-11 закінчили першу складову даної інтегрованої професії (майстер виробничого навчання Сидорук Юлія).
Під час проміжної кваліфікаційної атестації учні показали хороші теоретичні знання та практичні навички з приготування хліба та хлібобулочних виробів, які відповідають кваліфікації пекар 2 розряду. Вони самостійно виконували технологічні операції при приготуванні виробів, дотримуючись правил безпеки праці. На розгляд комісії були представлені різноманітні хлібобулочні вироби країн Європи, такі як «Пампушки з часником», «Французький багет», «Фокача», «Шоті Пурі», «Брецель», «Люблінський цибуляж».
Здобувачами освіти пройдено ще один крок до професіоналізму. Вітаємо та бажаємо шедевральних виробів, нових корисних рецептур і високих оцінок за старання. Готуйте з любов’ю, і успіх чекає на вас неодмінно!
Юлія СИДОРУК