Харчові технології

Освітньо-професійна програма: Харчові технології

Циклова випускова комісія: Виробництва та технологій

Спеціальність: 181 Харчові технології

Освітньо-професійний ступінь: фаховий молодший бакалавр

Наявність акредитації: акредитована, сертифікат ДС №000383, Державна служба якості освіти України. Строк дії сертифіката: 01.07.2025 (переглянути)

Запрошуємо роботодавців, представників ринку праці, випускників, здобувачів, батьків та всіх зацікавлених сторін до обговорення проєктів освітніх програм з метою підтвердження їхньої релевантності, відповідності результатів навчання (знань, умінь, навичок, компетентностей) потребам сучасного ринку праці. Свої пропозиції та зауваження Ви можете надіслати на поштову скриньку vocnuft@gmail.com або заповнити форму.

Редакції освітньо-професійної програми

2022 рік

Переглянути програму

Порівняльна таблиця змін до ОПП

2021 рік

Порівняльна таблиця змін до ОПП

2020 рік

Переглянути програму

Початкова редакція