Одні з кращих технологів виробництва харчових продуктів зростають у Волинському коледжі НУХТ

,

Студенти групи № 55 відділення харчових технологій Лілія Фещук та Євгенія Ковальчук гідно представили рідний коледж на Всеукраїнській олімпіаді з виробництва кулінарної продукції. Наші дівчата з честю справились з поставленим завданням, а Лілія Фещук ще й посіла почесне третє місце.

Програма Олімпіади передбачала тестові завдання із спецдисциплін: «Технологія виготовлення кулінарної продукції», «Організації виробництва ЗРГ», « Процеси та апарати харчових виробництв», «Санітарія та гігієна», «Органічна хімія» та творче завдання, яке вимагало комплексного підходу до його вирішення.

Команда Волинського коледжу НУХТ продемонструвала високий рівень знань з теоретичної підготовки. У ході виконання творчого завдання студентки створили авторську страву, описали алгоритм її приготування, фізико-хімічні змінювання при механічній та тепловій кулінарній обробці, склали технологічну схему страви. Своїми тонкими смаковими відчуттями та добре розвинутим почуттям міри, а також зібраністю, умінням відчувати форму, лінію, колір – усім цим і зачарували компетентне журі представниці Волині.

«Приємно, що студентки нашого коледжу підтвердили набуті навички та стають конкурентоспроможними професіоналами своєї справи, – радіє за успіхи своїх вихованців викладач дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» Тетяна Семенюк. – Почесне третє місце, яке ми здобули на Всеукраїнській олімпіаді, ще раз підтверджує високий рівень підготовки технологів виробництва харчових продуктів у Волинському коледжі НУХТ».