На відділенні харчових технологій визначали учасників Всеукраїнської олімпіади

,

Незабаром у місті Івано-Франківськ відбудеться загальнонаціональний етап Всеукраїнської олімпіади з виробництва харчової продукції серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. Олімпіада проводиться з метою виявлення та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку та реалізації здібностей студентів, стимулювання творчої  праці студентів та педагогічних працівників, підвищення якості підготовки майбутніх фахівців.

Нещодавно у Волинському коледжі НУХТ провели перший етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Виробництво харчової продукції (Харчові технології)». До участі у відборі долучилися студенти третього курсу відділення харчових технологій, які вирішили випробувати свої знання й вибороти право змагатися далі. Викладач фахових дисциплін Тетяна Семенюк зазначила, що обрано кількох переможців, але тільки двоє найкращих матимуть змогу представляти Волинський коледж НУХТ у змаганнях з учасниками з інших навчальних закладів України.