Майстри ресторанного обслуговування та офіціанти змагались за звання найкращого

Щорічно у третю неділю жовтня в Україні відзначається День працівника харчової промисловості. З нагоди цього свята в коледжі 12 жовтня був проведений конкурс фахової майстерності серед учнів груп ОБ-31 та МРОКт-11. У змаганнях брали участь дві команди, які називалися “Best Banda” та “Confetti”. Конкурс включав в себе завдання, які полягали в перевірці теоретичних знань і відпрацюванні практичних навичок. Зокрема, учні демонстрували відкриття та наливання червоного столового вина, рух з тацею, тематичне сервірування столів, складання полотняних серветок. За результатами конкурсу учасники були нагороджені званнями кращий офіціант, найкреативніше сервірування, найкращий майстер у складанні полотняних серветок.

Казнадзей О.В., Лапчук Я.О., Цісар О.В.