


26 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій на базі навчального ресторану “Біля замку” відбувся майстер-клас “Європейський сніданок”. Захід був проведений за участю майстрів виробничого навчання Деменік Марії Юріївни і Козакової Яни Миколаївни та учнів груп К- 21 та К-31 Романюк Вікторії, Лісовця Дениса та Лучковського Максима. Саме ці здобувачі освіти нещодавно завершили навчання в Латвії за програмою академічної мобільності Еразмус+. Учні поділились враженнями та здобутим досвідом, розповіли про особливості проходження практики у найкращих готельно-ресторанних комплексах м. Риги.
Здобувачі освіти, щоб продемонструвати здобуті навички, приготували корисний та ситний європейський сніданок: омлет з зеленню, овочами та сиром з додаванням тостів із цільнозернового хліба, ковбаски гриль, червоної квасолі. Таки варіант сніданку повноцінний за складом, багатий білком і клітковиною, він насичує організм корисними мікронутрієнтами та заряджає енергією на цілий день.
Марія Деменік, Яна Козакова