Конкурси фахової майстерності як моніторинг рівня професійної підготовки здобувачів освіти

To monitor and improve the level of professional training of students, form particular competencies, increase interest in the chosen specialty, and develop students’ creative activity, the Department of Tourism, Hotel, and Restaurant Business held a professional skills competition among students of the Hotel and Restaurant Business educational professional program.

З метою моніторингу та  підвищення рівня професійної підготовки здобувачів освіти, формування спеціальних компетентностей, посилення інтересу до обраної спеціальності та розвитку творчої активності студентів, на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи було проведено конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти ОПП Готельно-ресторанна справа.

Основними завданнями конкурсу були:

  • сервіровка тематичного столу та його представлення (освітня компонента Основи гостинності, Організація ресторанного господарства, Основи маркетингу)
  • складання серветок (освітня компонента Організація ресторанного господарства)
  • приготування та подача страв (освітня компонента Технологія продукції ресторанного господарства)
  • тематична вікторина  (освітня компонента Організація ресторанного господарства, Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві, Професійна етика та етикет в ЗРГ)

Студенти третього курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа продемонстрували високий рівень професійних навичок, креативний підхід у вирішені професійних завдань, загальну ерудицію та  ділові якості.

Участь у конкурсі – це унікальна можливість проявити свій талант і творчість, це рух до  своєї мрії!