До майстерності через практику

,

Активно та творчо відбувається відпрацювання  лабораторних робіт студентами груп ГРС-31 та ГРС-22, з дисципліни “Організація ресторанного господарства”. З особливим захопленням студенти виконують лабораторні роботи на теми бенкетів.

Бенкет — це урочистий званий сніданок, обід або вечеря, що влаштовується на честь якоїсь особи або події.

Бенкет з частковим обслуговуванням офіціантами носить неофіційний характер і є найбільш поширеним. Його проводять з нагоди сімейних торжеств, весілля, товариських зустрічей, ювілею, свята.

Саме такий вид обслуговування ми  відпрацювали  на сьогоднішньому лабораторному занятті в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно – ресторанної справи.  Студенти самостійно розробили план проведення бенкету та меню, власноруч приготували страви та організували повноцінне дійство у стінах навчального ресторану “Біля Замку”.