Активно та творчо відбувається відпрацювання лабораторних робіт студентами груп ГРС-31 та ГРС-22, з дисципліни “Організація ресторанного господарства”. З особливим захопленням студенти виконують лабораторні роботи на теми бенкетів.
Бенкет — це урочистий званий сніданок, обід або вечеря, що влаштовується на честь якоїсь особи або події.
Бенкет з частковим обслуговуванням офіціантами носить неофіційний характер і є найбільш поширеним. Його проводять з нагоди сімейних торжеств, весілля, товариських зустрічей, ювілею, свята.
Саме такий вид обслуговування ми відпрацювали на сьогоднішньому лабораторному занятті в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно – ресторанної справи. Студенти самостійно розробили план проведення бенкету та меню, власноруч приготували страви та організували повноцінне дійство у стінах навчального ресторану “Біля Замку”.