Категорія: Співпраця з роботодавцями

  • Bartending в дії: інтегроване заняття з міксології на базі «Mojo Hall»

    Bartending в дії: інтегроване заняття з міксології на базі «Mojo Hall»

    Сучасна підготовка фахівців у сфері готельно-ресторанної справи неможлива без практикоорієнтованого навчання, тісно пов’язаного з реальними умовами професійної діяльності. Саме з такою метою на базі готельно-ресторанного комплексу «Mojo Hall» було проведено інтегроване лабораторне заняття для здобувачів освіти спеціальності  «Готельно-ресторанна справа». Захід був проведений в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи та  спрямований на […]

    Читати далі >

  • Співпраця зі стейкхолдерами: обмін досвідом у сфері туризму та гостинності

    Співпраця зі стейкхолдерами: обмін досвідом у сфері туризму та гостинності

    У межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи відбулася змістовна зустріч зі стейкхолдерами — представниками бізнес-середовища, які активно долучаються до розвитку освітнього процесу. Ключовим спікером заходу став директор рекреаційного  комплексу «Рестпарк» Назар Гусак. Він поділився з учасниками власним досвідом роботи у сфері гостинності, туристичних послуг та кейтерингу, представивши низку практичних кейсів, що відображають […]

    Читати далі >

  • Практика в дії: інтегроване заняття здобувачів  спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у «Рестпарку»

    Практика в дії: інтегроване заняття здобувачів  спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у «Рестпарку»

    Майбутні фахівці сфери гостинності отримали унікальну можливість поєднати теоретичні знання з практичними навичками під час інтегрованого екскурсійно-лабораторного заняття в рекреаційному комплексі «Рестпарк». Захід був проведений в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи та  спрямований на ознайомлення студентів з реальними умовами роботи закладів готельно-ресторанного господарства, технологіями обслуговування гостей та організацією внутрішніх процесів у […]

    Читати далі >

  • Співпраця коледжу з ПрАТ “ТЕРЕМНО ХЛІБ”

    Співпраця коледжу з ПрАТ “ТЕРЕМНО ХЛІБ”

    Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій багато років співпрацює з одним із провідних підприємств хлібопекарської галузі у Волинській області – ПрАТ “ТЕРЕМНО ХЛІБ”. Завдяки цьому партнерству здобувачі освіти за спеціальністю “Харчові технології” та професією “Пекар. Кондитер”, які навчаються за дуальною формою, мають змогу проходити виробничу практику безпосередньо на сучасному підприємстві. Такий формат підготовки забезпечує […]

    Читати далі >

  • Навчально-екскурсійне заняття у провідному готелі міста Луцька – Optima Collection River Park

    Навчально-екскурсійне заняття у провідному готелі міста Луцька – Optima Collection River Park

    For the qualitative implementation of the educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ in the study of the educational component ‘Hotel Business’ and ‘Fundamentals of Hospitality,’ our educational institution practices conducting field trips. One of the training and excursion classes was held at the leading hotel in Lutsk – Optima Collection River Park. This lesson […]

    Читати далі >

  • Співпраця з рекреаційним комплексом Restpark

    Співпраця з рекреаційним комплексом Restpark

    Practical and laboratory classes are periodically held on the basis of the recreational complex “Restpark” in cooperation with the college for practical training of students. The practical lesson in the educational components ‘Fundamentals of Management,’ ‘Leisure and Animation Services in Hotel and Restaurant Business,’ and ‘Fundamentals of Marketing’ was held in the complex. Such classes […]

    Читати далі >

  • Майстер-клас від Андрія Войтюка, бар-менеджера рекреаційного комплексу «Mojo»

    Майстер-клас від Андрія Войтюка, бар-менеджера рекреаційного комплексу «Mojo»

    During the masterclass, Andrii Voytyuk, bar manager of the Mojo hotel and restaurant complex, helped students master the practical skills of making cocktails and develop the professional competencies necessary to work in hospitality. For students majoring in Hotel and Restaurant Management, as part of the Bar Business and Sommelier Work Organisation educational component, it is […]

    Читати далі >

  • Обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» 2025 року: важливі кроки до вдосконалення

    Обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» 2025 року: важливі кроки до вдосконалення

    У закладі освіти відбулося активне обговорення проєкту оновленої освітньо-професійної програми (ОПП) «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» 2025 року вступу. Основна мета заходу – залучення представників академічної спільноти, студентів і роботодавців до вдосконалення програми з урахуванням сучасних вимог ринку праці та тенденцій розвитку фінансового сектору. Під час обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа, […]

    Читати далі >

  • InternetDevels розширює дуальну програму для здобувачів освіти Волинського фахового коледжу НУХТ

    InternetDevels розширює дуальну програму для здобувачів освіти Волинського фахового коледжу НУХТ

    05 березня 2025 року відбувся новий етап відбору здобувачів освіти для участі в програмі з елементами дуальної освіти, що реалізується компанією InternetDevels спільно з Волинським фаховим коледжем НУХТ. Здобувачі освіти другого курсу ОПП «Інженерія програмного забезпечення» взяли участь у професійному тестуванні, організованому фахівцями компанії. Відбір проходив у справжньому робочому середовищі, що дозволило кандидатам відчути атмосферу сучасної IT-компанії та краще зрозуміти майбутні умови […]

    Читати далі >

  • Партнерство задля сталого розвитку Волинського регіону

    Партнерство задля сталого розвитку Волинського регіону

    25 лютого 2025 року на базі Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» було проведено круглий стіл «Партнерство задля сталого розвитку Волинського регіону». Учасників круглого столу привітав в.о директора коледжу Ігор Корчук, який відмітив важливість таких зустрічей для обговорення актуальних питань щодо якісної підготовки здобувачів освіти та працевлаштування випускників. Активну участь в […]

    Читати далі >

  • Заняття-екскурсія у сімейний ресторан європейської кухні Café de Vino

    Заняття-екскурсія у сімейний ресторан європейської кухні Café de Vino

    Для забезпечення відповідності освітньо-професійної програми  «Готельно-ресторанна справа» потребам і запитам здобувачів частині уявлень про своє професійне майбутнє, технологій професійного і посадового зростання викладачами Юлією Сус, Оксаною Казнадзей, Яною Лапчук та стейкхолдером – барменом Володимиром Єлістратовим було проведено заняття-екcкурсія у сімейному ресторані європейської кухні  Café de Vino. У комфортній атмосфері ресторану Володимир (який є випускником нашого […]

    Читати далі >

  • Онлайн лекція від засновника  компанії Hoteliero Андрія Скіп’яна «Специфіка діяльності івент-компаній»

    Онлайн лекція від засновника  компанії Hoteliero Андрія Скіп’яна «Специфіка діяльності івент-компаній»

    To involve stakeholders and employers in the educational process of the students of the educational professional programmes ‘Tourism,’ ‘Hotel and Restaurant Business’ and with the support of the Department of Tourism and Hospitality Business of NUFT, students had the opportunity to join a guest lecture by the founder and CEO of the event company Hoteliero […]

    Читати далі >