Students of the educational professional programmes Tourism and Hotel and Restaurant Business within the academic mobility of the Erasmus+ programme are in the College of Hospitality, HOTEL SCHOOL (Riga, Latvia). During the academic mobility, students received tasks that were intended to improve their professional skills, skills in modern digital tools, and a foreign language in their professional field. Participation in this event allowed the applicants of the relevant EPPs to demonstrate the professional knowledge gained at the college while studying ‘Technology of Preparation of Restaurant Products’, ‘Fundamentals of Hospitality’, ‘Information Technologies in the Tourism Industry’, ‘Foreign Language for Specific Purposes’, etc.
Сьогоднішнє суспільство потребує ініціативних особистостей, здатних приймати власні рішення, швидко адаптуватись до змін та інтегруватись в міжнародне середовище. Здобувачі освіти ОПП Туризм та Готельно-ресторанна справа в рамках академічної мобільності програми Еразмус+ перебувають в Коледжі готельного бізнесу HOTEL SCHOOL (м. Рига, Латвія). Програма академічної мобільності передбачає виконання завдань, що сприятимуть вдосконаленню фахових навичок, навичок володіння сучасними цифровими інструментами та іноземною мовою за професійним спрямуванням. Одним із таких завдань було представлення традиційних та сучасних рецептур українських страв, а також специфіки консервації продуктів в українській кухні англійською мовою. Доповідачі представили детальні рецепти приготування таких страв, ознайомили учасників проєкту з українськими традиціями та запропонували відвідати Україну, Луцьк та спробувати наші гастрономічні пропозиції.
Участь у цьому заході дозволила здобувачам відповідних ОПП продемонструвати професійні знання, здобуті в коледжі під час вивчення технології приготування продукції ресторанного господарства, основ гостинності, інформаційних технологій в туристичній індустрії, іноземної мови за професійним спрямуванням, тощо.
Участь у таких заходах підвищує індивідуальну ініціативність здобувачів освіти, дає можливість для розвитку комунікативності та творчого пошуку.