Налагодження сучасної системи підготовки професійних кадрів, рівень яких не потребуватиме додаткових видатків на перенавчання чи підвищення кваліфікації лежить у площині інтересів роботодавців, тому з кожним роком вдосконалюється співпраця ВоК НУХТ з базовими підприємствами. Зокрема, ПАТ «Теремно Хліб» надало згоду на впровадження елементів дуальної форми навчання в освітній процес підготовки кваліфікованих робітників з витребуваних професій для виробництва.
Вже традиційним стає стажування студентів спеціальності «Харчові технології» у виробничих підрозділах ПАТ «Теремно Хліб».
В період підвищеного попиту (передпасхальний період) на хлібокондитерські вироби, студенти коледжу вивчають особливості організації виробництва кондитерського цеху. Важливість і актуальність набуття реальних практичних навичок виробництва виробів із здобного дріжджового тіста важко переоцінити, адже вони дають змогу використовувати набуті студентами знання на практиці, встановити більш дієвий зв’язок теоретичних знань з професійною діяльністю, дізнатись про секрети технологічного процесу виробництва пасхальної випічки.
Чудові відгуки дирекції коледжу адресує заступник директора департаменту виробництва ПАТ «Теремно Хліб» Семенюк Галина Валентинівна. Особливо зарекомендували себе студенти групи №56 Солотисюк Олександр, Поштарук Андрій, Біліщук Назар, Ільчишина Катерина; групи №58 Титюк Наталія, Савчук Вадим, Хваль Максим, Петюк Марина та ін.