23-24 травня на базі Національного університету харчових технологій відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Для участі у Олімпіаді до університету завітали близько 60 студентів із 17 освітніх закладів.
Конкурсантів тепло привітали завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, к.т.н., доцент Олександра Нєміріч, заступник декана з навчальної роботи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, фахівець Інституту інноваційних технологій та змісту навчання МОН України Марія Литвин, к.т.н., доцент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеської національної академії харчових технологій Алла Салавеліс та інші члени журі. Вони побажали конкурсантам якнайкраще розкрити свої знання, наснаги, і, звичайно ж, перемоги.
Наш навчальний заклад гідно представили студенти відділення туризму та готельно-ресторанної справи – Лісайчук Наталя Денисівна, Гнатюк Мирослава Ярославівна та студенти відділення харчових технологій – Солтисюк Олександра Олександрівна, Ільчишина Катерина Олександрівна. Учасники були нагороджені грамотами, а студентки Лісайчук Наталя відзначена у номінації «за унікальні пропозиції обслуговування в закладах гостинності», керівник – Зінкевич С. Г. та Гнатюк Мирослава, у номінації «за високий рівень знань ресторанного сервісу», керівник – Іщик Т. В.
Вітаємо конкурсантів, бажаємо їм творчого натхнення, а також успіхів у подальшій науковій і професійній діяльності!
Семенюк Т. С., завідувачка відділення харчових технологій