Участь викладачів коледжу в міжнародному семінарі

, ,

Lecturers of the subdivision ‘Volyn Professional College, National University of Food Technologies’ Oleksandr Yukhta, Artem Kavara, Yuliia Sus, Svitlana Sychuk, within the framework of the EU Erasmus+ project ‘Horizontal capacity building of vocational education for internationalisation and modernisation, including innovation, digitalisation and sustainability, through methodology transfer and exchange of best practices’ (project number 101129249), took part in the international workshop ‘Digital skills for the double transition: Integrating the digitalisation aspect of sustainable hospitality and the use of simulation software for teaching and learning processes’. Participants joined the discussion on the use of artificial intelligence for business transformation, and discussed the main strategies for adapting digital technologies in hospitality management.

Викладачі відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Олександр Юхта, Артем Кавара, Юлія Сус, Світлана Сичук,  в рамках реалізації проєкту ЄС Еразмус+ «Горизонтальна розбудова потенціалу професійної освіти для інтернаціоналізації та модернізації, включаючи інновації, цифровізацію та стійкість, шляхом передачі методології та обміну кращими практиками» (номер проєкту № 101129249), взяли участь в міжнародному семінарі «Цифрові навички для подвійного переходу: інтеграція аспекту діджиталізації сталої гостинності та використання симуляційного програмного забезпечення для процесів викладання та навчання». Учасники ознайомилися із програмою воркшопу на тиждень та приступили до обговорення основних понять та термінів у контексті використання цифрових навичок подвійного переходу у сфері гостинності.

Спікерка Ольга Звєрєва, голова ради коледжу HOTEL SCHOOL, м. Рига, представила у своєму виступі основні аспекти зелених навичок та сталого розвитку у готельно-ресторанному господарстві. Учасники також доєдналися до дискусії щодо використання штучного інтелекту для трансформації бізнесу, а також обговорили основні стратегії адаптації цифрових технологій у менеджменті сфери гостинності.

Штучний інтелект є потужним інструментом для трансформації бізнесу, особливо в таких динамічних галузях, як гостинність і кулінарія. Для того,  щоб реалізувати потенціал ШІ, необхідна чітка стратегія впровадження, яка охоплює автоматизацію процесів, персоналізацію обслуговування, аналіз даних і оптимізацію ресурсів. У результаті підприємства отримують не тільки підвищену ефективність, але й можливість пропонувати гостям інноваційний досвід, що має критичне значення для успіху в сучасному конкурентному середовищі, а також дотримання принципів сталого розвитку та подвійного переходу для забезпечення довготривалої стійкості.

Проєкт реалізується за підтримки Програми Європейського Союзу Еразмус+. Координатором є Коледж готельного менеджменту HOTEL SCHOOL (Латвія, Рига), учасниками проєкту є Італійська школа гостинності (Італія, Рим), Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій (Україна, Луцьк) та Центр професійної освіти Дон Боско (Україна, Львів).