У ВоК НУХТ підвели підсумки Дня працівників харчової промисловості

23 жовтня 2017 року у Волинському коледжі НУХТ відбулось підведення підсумків Дня працівників харчової промисловості.

Директор коледжу Корчук І.В. подякував викладачам, студентам і учням за високий рівень підготовки до свята. Найактивніших, найсумлінніших студентів, які взяли участь у заходах, було відзначено сертифікатами коледжу та екскурсійною поїздкою.

Проведений захід у закладі засвідчив, що молодь у Волинському коледжі НУХТ талановита і творча, знає, шанує і примножує кращі кулінарні традиції, вміє створити вишукані експозиції з продуктів харчування, які не просто смачно приготовлені, але й зі смаком та естетично оформлені і відповідають тематиці виставки “Шлях до Європи – інновації і традиції”. Творчі роботи студентів закладу вразили всіх присутніх майстерністю, креативністю, інноваційним підходом. Найвищу оцінку роботи студентів коледжу отримали від директора Департаменту агропромислового розвитку Юрія Горбенка .

Маючи такий високий кадровий потенціал, студентів, що є генераторами інноваційних ідей, навчальний заклад випускає висококваліфікованих конкурентоздатних фахівців, які можуть зайняти достойне місце на ринку праці, конкурувати з найкращими виробниками вітчизняної продукції, а на шляху євроатлантичної інтеграції України запропонувати на світовому ринку високоякісну продукцію із натуральної сировини, виготовлену за спеціальною рецептурою, креативно і зі смаком оформлену.