Із наближенням різдвяних і новорічних свят студенти третього і четвертого курсів відділення туризму та готельно-ресторанної справи представили різноманітні варіанти тематичного оформлення святкових столів.
Здобувачі освіти мали можливість показати креативність і практичну майстерність, здатність до вироблення нових ідей та здатність працювати в команді, а головне довести, що сервірування – це не тільки процес накривання столу з певним розміщенням столових приладів, це індивідуальна творчість, яка виявляється в красивому декорі, виготовленому власноруч із використанням гілочок ялинки, свічок і текстилю, доречній комбінації кольорів, що передають атмосферу затишку, єднання, добра, новорічної казки.
У представлених практичних роботах використано різдвяну символіку, де кожна дрібниця доповнює одна одну. Авторські ідеї наших студентів розкривають їхні творчі здібності й вміння виконувати улюблену справу професійно і з натхненням.