Запрошуємо на співбесіду за відкритими вакансіями:


Майстер виробничого навчання з професії Кухар

Кваліфікаційні вимоги:
Рівень освіти:
фахова передвища освіта / вища освіта
Освітньо-кваліфікаційний рівень / освітньо-професійний ступінь /освітній ступінь: молодший спеціаліст / фаховий молодший бакалавр / бакалавр / магістр (спеціаліст)
Професія / спеціальність: наявність робітничої професії Кухар

Обов’язки: Проведення практичних занять та виробничої роботи за вказаною професією; формування в учнів професійних знань, умінь і навичок у відповідності з вимогами кваліфікаційних характеристик з професій; проведення у групі виховної роботи, позакласних заходів; ведення необхідної документації.

Розмір заробітної плати: встановлюється відповідно до законодавства щодо умов оплати праці педагогічних працівників

Характер виконуваної роботи – тимчасовий, повна зайнятість

Додаткові вимоги: вміння працювати в команді, комунікабельність та вміння ефективно передавати знання учням.

Ми пропонуємо:
стабільну роботу у провідному закладі фахової передвищої освіти; можливість професійного зростання та розвитку; дружню та сприятливу робочу атмосферу; своєчасну виплату заробітної плати, двічі на місяць; винагороду за підсумками роботи за рік та соціальні гарантії згідно з КЗпП України.

Прізвище, ім’я по батькові особи, що відповідає за підбір персоналу: Алла Сергіївна Лешо, номер телефону (0332) 721217.

Адреса для подання документів: Відокремлений структурний підрозділ «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій», 43016, Волинська область, місто Луцьк, вулиця Кафедральна, 6, кабінет 17.


Кухар

Кваліфікаційні вимоги:
Рівень освіти:
професійно-технічна освіта з присвоєнням кваліфікації «кваліфікований робітник» за професією кухара 4 розряду без вимог до стажу роботи і стаж роботи за професією кухара 3 розряду не менше 1 року.

Обов’язки: Приготування гарячих та холодних страв відповідної якості згідно з технологією приготування; дотримання термінів та умов зберігання продовольчої сировини та готової продукції; підтримання в належному санітарному стані робочого місця; ведення необхідної документації.

Розмір заробітної плати: 8 000 гривень (без врахування надбавок/доплат)

Характер виконуваної роботи – тимчасовий, повна зайнятість

Ми пропонуємо:
стабільну роботу у провідному закладі фахової передвищої освіти; можливість професійного зростання та розвитку; дружню та сприятливу робочу атмосферу; своєчасну виплату заробітної плати, двічі на місяць; винагороду за підсумками роботи та соціальні гарантії згідно з КЗпП України.

Прізвище, ім’я по батькові особи, що відповідає за підбір персоналу: Алла Сергіївна Лешо, номер телефону (0332) 721217.

Адреса для подання документів: Відокремлений структурний підрозділ «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій», 43016, Волинська область, місто Луцьк, вулиця Кафедральна, 6, кабінет 17.