Дирекція

В.о. директора Відокремленого структурного підрозділу “Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій”

Стешенко Леся Ігорівна

Кандидат економічних наук.

Кваліфікаційна категорія «Спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «викладач –методист».

Освіта – Волинський державний університет імені Лесі Українки; спеціальність «Історія і методика виховної роботи»;

Міжрегіональна Академія управління персоналом; спеціальність «Менеджмент організацій»;

Західноукраїнський національний університет, ступінь магістра з спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Державні та відомчі нагороди – Відзнака Національного університету харчових технологій, Подяка Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Почесна Грамота обласної ради, Почесна грамота Міністерства освіти і науки України, нагрудний знак МОН України «Відмінник освіти України», нагрудний знак МОН України «За наукові та освітні досягнення».

golub_adm

Заступник директора з навчальної роботи Відокремленого структурного підрозділу “Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій”

Голуб Алла Володимирівна

Кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «викладач-методист».

Освіта – Луцький державний педагогічний інститут імені Лесі Українки; кваліфікація вчителя математики. Волинський державний університет імені Лесі Українки; кваліфікація менеджера освіти.

Державні та відомчі відзнаки – Почесні грамоти Міністерства освіти і науки України, Національного університету харчових технологій, Подяка управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, нагрудні знаки МОН України «Відмінник освіти України», «Василь Сухомлинський».

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Відокремленого структурного підрозділу “Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій”

Кізим Світлана Олександрівна

Кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «викладач-методист».

Освіта – Волинський державний університет імені Лесі Українки; кваліфікація «викладач математики». Волинський державний університет імені Лесі Українки; кваліфікація «спеціаліст з інформатики».

Державні та відомчі відзнаки – Подяки Міністерства освіти і науки України, Національного університету харчових технологій, Спілки обласних рад директорів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації України, Подяка управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Почесна грамота управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, Грамота Міністерства освіти і науки України.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»

Матвійчук Олена Михайлівна

Кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії».

Освіта – Волинський державний університет імені Лесі Українки; кваліфікація філолог, викладач української мови та літератури.

Державні та відомчі відзнаки – грамоти управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, Грамота Національного університету харчових технологій, Подяка Міністерства освіти і науки України «Інститут модернізації змісту освіти».

Заступник директора з адміністративно-господарської роботи Відокремленого структурного підрозділу “Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій”

Демедюк Роман Степанович

Освіта: Луцький національний технічний університет, інженер з комп’ютерних систем

Методист Відокремленого структурного підрозділу “Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій”

Ребрина Ніна Геннадіївна

Кандидат економічних наук.

Кваліфікаційна категорія «Спеціаліст вищої категорії».

Освіта – Тернопільська академія народного господарства; спеціальність «Облік і аудит» (спеціаліст);

Волинський державний університет імені Лесі Українки; спеціальність «Правознавство» (спеціаліст);

Волинський національний університет імені Лесі Українки; спеціальність «Облік і аудит» (магістр);

Завідувач відділення інформатики та комп’ютерної техніки

Величко Володимир Леонідович

Кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «викладач-методист».

Освіта – Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя; спеціальність «Технологія машинобудування», магістр. Аспірантура Луцького державного технічного університету. Західноукраїнський національний університет, магістр за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення».

Державні та відомчі нагороди – Грамота управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, Подяка Міністерства освіти і науки України.

В.о. завідувача відділення туризму та готельно-ресторанної справи

Кавара Вікторія Володимирівна

Кваліфікаційна категорія «Спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «викладач –методист».

Освіта – Волинський державний університет імені Лесі Українки, кваліфікація юрист

Волинський державний університет імені Лесі Українки, спеціальність «Англійська та німецька мови», кваліфікація вчитель англійської та німецької мови

Державні та відомчі нагороди – Подяка Міністерства освіти і науки України.

Завідувач відділення харчових технологій

Поляниця Оксана Іванівна

Кандидат хімічних наук.

Кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії»,  педагогічне звання «учитель-методист».

Освіта – Луцький державний педагогічний інститут імені Лесі Українки; спеціальність «географія і біологія», кваліфікація вчителя географії і біології.

Головний бухгалтер

Стецюк Людмила Григорівна

Освіта – Луцький індустріальний інститут; спеціальність «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності».

Державні та відомчі нагороди – Почесна Грамота облдержадміністрації.

Керівник фізичного виховання

Вавринюк Петро Володимирович

Кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії».

Освіта – Луцький державний педагогічний інститут імені Лесі Українки; кваліфікація і звання вчителя фізичного виховання середньої школи.

Старший майстер

Білоус Наталія Олександрівна

Кваліфікаційна категорія «Спеціаліст другої категорії»

Освіта – Луцький комерційний технікум; спеціальність «Технологія приготування їжі і організація громадського харчування», кваліфікація техніка – технолога.

Луцький державний технічний університет; спеціальність «Економіка підприємства», кваліфікація економіста.