-
Привітання з Різдвом
-
Захист курсових робіт як показник професійної готовності майбутніх фахівців туризму та гостинності
The Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business held a defense of course papers by students of the Tourism and Hotel and Restaurant Business educational and professional programs. The defense of course papers by students of the Tourism program in “Specialized Tourism” was the final stage of mastering the educational component and demonstrated the
-
Практикоорієнтоване навчання як ключ до підготовки сучасних фахівців готельно-ресторанної сфери
As part of the implementation of practice-oriented, competency-based approaches to learning, students of the Hotel and Restaurant Business educational and professional program, together with lecturers Tetiana Andrus and Diana Horoliuk, participated in an off-site integrated class at the Nobel Hotel in Lutsk. The event was held during the study of the educational components “Foreign Language
-
Практика цифрових рішень у туризмі: створення музейного аудіогіда
An integrated practical lesson on creating a museum audio guide was held for students in the educational and professional program “Tourism.” The head of the Lutsk Brotherhood Museum, Olena Birulina, and information technology lecturer Artem Kavara conducted the event. During the class, students learned about the specifics of preparing a museum audio guide as a
-
Година безпеки «Зимові канікули без ризику»
З метою профілактики травматизму серед здобувачів освіти під час зимових канікул викладачі охорони праці та безпеки життєдіяльності Табун Неля Федорівна, П’явка Тамара Григорівна та Шостак Володимир Петрович провели інформаційно-роз’яснювальну годину з питань безпеки життєдіяльності, яка супроводжувалася мультимедійною презентацією. Усі навчальні групи коледжу були ознайомлені з алгоритмами дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, зокрема під час
-
Правила поведінки під час зимових канікул
-
Вифлеємський Вогонь Миру у Волинському фаховому коледжі НУХТ
Сьогодні у Волинському фаховому коледжі Національного університету харчових технологій панувала особлива атмосфера духовного тепла та єднання — заклад прийняв Вифлеємський Вогонь Миру. Традиція передачі Вифлеємського Вогню Миру — це щорічна міжнародна передріздвяна акція, започаткована в Австрії. Щороку скаути запалюють вогонь у Вифлеємі — місці народження Ісуса Христа — та поширюють його літаком до різних країн
-
«Луцьк — центр європейської дипломатії XV століття: історія, що працює на туризм
As part of a series of lectures by industry professionals for students of the Tourism educational and professional program, Olena Birulina, head of the Lutsk Brotherhood Museum, delivered a lecture titled “The Lutsk Congress of 1429: Who, When, and Why?” Special emphasis was placed on the future involvement of our college’s students in events commemorating
-
Профорієнтаційний захід НУХТ для здобувачів Волинського фахового коледжу
A career guidance event for students was held at the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies, conducted by Oleg Bortnichuk, associate professor of the Hotel and Restaurant Business Department at the National University of Food Technologies. The event aimed to familiarize students with further education opportunities, the specifics of educational programs,
-
Партнерська зустріч з представниками компанії «Український м’ясний хутір»: підсумки та нові перспективи співпраці
В межах угоди про співпрацю у коледжі відбулася партнерська зустріч в.о. директора коледжу Лесі Стешенко та голови циклової випускової комісії виробництва та технологій Ольги Ройко з представниками компанії «Український м’ясний хутір», яка є стратегічним партнером коледжу в межах реалізації освітньо-професійної програми «Харчові технології». Під час зустрічі сторони підбили підсумки спільної діяльності упродовж поточного року. Було










