-
Перемога в Конкурсі «Хімічний калейдоскоп» у 2024 – 2025 навчальному році
Здобувачі освіти коледжу під керівництвом досвідчених педагогів беруть активну участь у різнопланових змаганнях та конкурсах. За результатами Всеукраїнського конкурсу «Хімічний калейдоскоп» у 2024-2025 навчальному році студентка групи ХТ-21, Ірина Зінкевич виборола І місце та нагороджена дипломом І ступеня у номінації «Хіміки пишуть». Конкурс було проведено Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка на базі…
-
Квест з використанням QR-кодів на тему Різдва у Великобританії
З наближенням різдвяно-новорічних свят учасники євроклубу коледжу організували цікавий захід – квест, який був присвячений традиціям святкування Різдва у Великобританії. Захід проходив англійською мовою і став чудовою нагодою для здобувачів освіти поглибити свої знання про звичаї у цій європейській країні. На початку заняття керівник євроклубу Оксана Харковська коротко ознайомила студентів з традиціями святкування Різдва в…
-
Практична робота: Природно-заповідний фонд, концепція сталого розвитку
For students of the educational and professional programme ‘Tourism’, as part of the study of the educational component ‘Geography of Tourism’, a practical lesson was held on the topic: “Assessment of the resource potential of tourist regions in the context of sustainable development on the example of nature reserve objects”. Such a lesson is in…
-
Академічна ініціатива з розробки крафтових хлібів
Здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології (освітній компонент «Крафтові технології») та професії «Пекар» під керівництвом Юлії Сидорук та Тетяни Семенюк здійснили розробку унікальних рецептур крафтових хлібів. Освітня ініціатива передбачала не лише формування технічних знань, але й розвиток творчого підходу до створення нових продуктів. Розробка рецептур була зосереджена на використанні натуральних інгредієнтів та сучасних технологій, що…
-
Турніри з шахів і шашок серед студентів коледжу
Шахи та шашки – це не просто ігри, а справжнє мистецтво стратегічного мислення. У нашому коледжі ці інтелектуальні види спорту займають важливе місце серед студентських заходів. Особливо приємно, що гра в шахи має давні традиції в нашому коледжі, адже вона була популярною ще в стінах Луцького колегіуму. Організатори підготували все необхідне: шахові дошки, годинники та…
-
Відзнака на Міжнародному конкурсі декламаторів польської поезії імені А. Міцкевича
Вітаємо нашого студента Ярему Ковальчука (ПТ-11) з відзнакою на ХХХІІІ Міжнародному конкурсі декламаторів польської поезії імені А.Міцкевича, що відбувся 2 – 7.12. 2024 року в м. Білосток (Польща)! 25 учасників з 10 країн: Литва, Латвія, Україна, Румунія, Грузія, Чехія, Молдавія, Казахстан, Узбекистан, Білорусія. Тиждень репетицій, приготування гала-концерту, обміну досвідом і емоціями, неймовірного спілкування з режисерами,…
-
Участь здобувачів коледжу в Міжнародному конкурсі декламаторів польської поезії «KRESY»
Learning foreign languages is a priority for implementing educational and professional programmes at the Volyn Professional College of NUFT. College students Vitalina Trofimyuk and Yarema Kovalchuk participated in the annual International Polish Poetry Recitation Competition ‘KRESY.’ Representatives of different age groups from various parts of Ukraine took part in the all-Ukrainian stage of the XXXIII…
-
Голос молоді про війну
Студент групи ІПЗ-22 Грушка Андрій (викладач – Людмила Бурило) став фіналістом конкурсу есе «1000 днів війни. Мій шлях», який організували Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» та Музей «Голоси Мирних» Благодійної організації «Фонд Ріната Ахметова». У конкурсі взяли участь понад 4 тисячі учнів і студентів з усіх куточків України. Робота Андрія була наповнена життєвим…
-
Стажування студентів ВоФК НУХТ у Hotel School (м.Рига, Латвія)
Implementing the educational and professional programmes ‘Tourism,’ ‘Hotel and Restaurant Business,’ and ‘Food Technologies’ at the Volyn Professional College of NUFT provides students with an opportunity for academic mobility. In December, the students of the relevant EPPs once again completed an internship at HOTEL SCHOOL, Hotel Management College (Riga, Latvia) under the Erasmus+ programme. During…
-
Гарбуз у кулінарії та сервіруванні: інтеграція навичок і творчості у підготовці майбутніх фахівців
Гарбуз – це справжній суперфуд, який надає широкі можливості для творчості при створенні кулінарних шедеврів. Завдяки своєму ніжному смаку та універсальності, він ідеально підходить для приготування як солодких, так і солоних страв. Багатий хімічний склад, зокрема вітаміни А, С, Е, клітковина та антиоксиданти, робить його не лише смачним, але й надзвичайно корисним для здоров’я. Крім…