Архів новин

  • Концерт «Кантабіле» до Дня Гідності та Свободи

    Концерт «Кантабіле» до Дня Гідності та Свободи

    До Дня Гідності та Свободи, здобувачі освіти коледжу відвідали Академічний камерний оркестр «Кантабіле», який представив  концертну програму «Мелодії рідного дому», що об’єднала в собі силу музики та дух патріотизму. На сцені прозвучали музичні твори, що торкнулися серця кожного присутнього. По-особливому звучали композиції, присвячені подвигу українських героїв і пам’яті захисників нашої країни. Серед них — знаменита…

    Читати далі

  • Ознайомлення здобувачів освіти з середньовічними кулінарними традиціями

    Ознайомлення здобувачів освіти з середньовічними кулінарними традиціями

    В історії середньовічного Лучеська невід’ємною частиною є становлення кулінарної культури, адже роль міста у розвитку харчової індустрії, в ті часи, була вагомою. В цьому могли переконатися здобувачі освіти ОПП «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ, відвідавши ресторацію – трапезну «Підземелля». Захід відбувся в рамках тижня історії, адже команда закладу працює для того, щоб відновити історію…

    Читати далі

  • Практична підготовка та здобуття компетентностей здобувачів ОПП «Туризм»

    Практична підготовка та здобуття компетентностей здобувачів ОПП «Туризм»

    In the process of training professional junior bachelors of the Tourism programme who can create, organise and control the production and sale of services in the field of tourism and recreation, another trip to the Carpathians took place, during which the applicants acquired specific competencies provided for by the educational and professional programme. In the…

    Читати далі

  • Перший етап XV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

    Перший етап XV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

    19 листопада в коледжі відбувся перший етап XV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Викладачі-філологи провели цей захід з метою не лише популяризації творчості великого Кобзаря, а й розвитку творчих здібностей учнів і студентів, а також виховання патріотизму та глибокої поваги до національної спадщини. Завдання, які виконували учасники, передбачали не лише знання біографії Тараса Шевченка,…

    Читати далі

  • Формування спеціальних компетентностей та соціальної відповідальності здобувачів освіти через організацію благодійних заходів

    Формування спеціальних компетентностей та соціальної відповідальності здобувачів освіти через організацію благодійних заходів

    During the week, students and lecturers of the Food Technologies and Tourism, Hotel, and Restaurant Business Departments participated in various events organised by the Maltese and the Nova Linia hypermarket as part of the charity event ‘Giving Warmth is Easy’.  This year’s events included fairs for selling authentic Ukrainian dishes, baking and sweets, tasting and…

    Читати далі

  • Майстер клас як форма профорієнтаційної роботи

    Майстер клас як форма профорієнтаційної роботи

    For the college to ensure the right to education of applicants with special educational needs, lecturers and trainers of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department provide advisory and social support to such students and applicants, as well as conduct appropriate career guidance activities. Oksana Kaznadzey and Yana Lapchuk, together with students of the Hotel…

    Читати далі

  • Урочистості з нагоди Міжнародного дня студента

    Урочистості з нагоди Міжнародного дня студента

    15 листопада в актовій залі нашого закладу відбулася урочиста церемонія з нагоди святкування Міжнародного дня студента. Ця подія стала нагодою замислитися над місією і важливістю студентства в розвитку суспільства. Голова студентського самоврядування Іванюк Катерина відкрила урочистості, розповівши коротку історію виникнення цього свята, яке бере свій початок у 1941 році. Вона наголосила, що Міжнародний день студента…

    Читати далі

  • Проект «Осіння сервіровка столу»

    Проект «Осіння сервіровка столу»

    The Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department has a modern material and technical base, enabling students to form and develop relevant special competencies and learning outcomes in studying professional educational components in the relevant training laboratories. Thus, during the subsequent laboratory work within the educational component ‘Restaurant Management,’ students demonstrated high knowledge, skills, and creativity…

    Читати далі

  • Підсумки проведення тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів

    Підсумки проведення тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів

    Тиждень циклової випускової комісії обліку та фінансів – це своєрідний звіт про роботу викладачів та здобувачів освіти, можливість продемонструвати досягнення та творчі здобутки. Його проведення сприяє активізації діяльності викладів, підвищенню ефективності освітньої роботи серед студентів. З 11 по 15 листопада у коледжі проводився тиждень циклової випускової комісії обліку та фінансів, у рамках якого викладачі, які…

    Читати далі

  • Волинський фаховий коледж НУХТ реалізував проєкт «Молодіжний міст Луцьк – Хелм задля міжкультурних зв’язків»

    Волинський фаховий коледж НУХТ реалізував проєкт «Молодіжний міст Луцьк – Хелм задля міжкультурних зв’язків»

    Оригінал статті на сайті Волинські Новини, 15.11.2024 https://www.volynnews.com/news/all/volynskyy-fakhovyy-koledzh-nukht-realizuvav-proyekt-molodizhnyy-mist-lutsk-khelm-zadlia-mizhkulturnykh-zviazkiv-foto Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій – один із десяти переможців у конкурсі Міністерства молоді та спорту України із реалізації проєктів у межах здійснення українсько-польських обмінів молоддю в 2024 році. Серед переможців також заклади вищої освіти: Національний університет фізичного виховання і спорту України, Уманський державний педагогічний…

    Читати далі