
Пахальчук Олександр
Співзасновник «Dreambakery bakeshop» («Пекарня мрії»), США.
випускник спеціальності “Харчові технології” 2016 року
«Limits exist only to be surpassed. My credo is constantly seeking new flavors, shapes, and ideas so that every dessert is a work of art and a pleasant surprise.»
«Межі існують лише для того, щоб їх перевершувати. Моє кредо – постійно шукати нові смаки, форми та ідеї, щоб кожен десерт був витвором мистецтва та приємним сюрпризом.»

Люшук Денис
Шеф-кухар сімейного ресторану «Отава», м. Луцьк. Один з напрямків роботи – веганська кухня.
випускник спеціальності “Харчові технології” 2017 року
«Я вірю, що їжа – це мова любові, а веганська кухня – це її найвишуканіший діалект. Моє кредо – експериментувати, творити та надихати, розкриваючи нескінченний потенціал рослинних інгредієнтів і доводячи, що веганство – це шлях до кулінарної досконалості.»

Мелехова Марія
Старший кухар ресторану «Сяєво», Буковель
випускниця спеціальності “Харчові технології” 2019 року
«Моя місія – не просто годувати, а дарувати враження, що крутяться в пам’яті, як колесо. Кухня – це серце ресторану, і моє кредо – щоб воно билося в унісон зі щасливими посмішками гостей. Якість без компромісів, чистота бездоганна, команда єдина – шлях до гастрономічного сяйва.»

Ільчишина Катерина
Кондитер, власниця кондитерського салону «Cake for you», м.Луцьк
випускниця освітньо-професійної програми “Харчові технології” 2020 року
«Через смак і красу дарувати радість, створюючи солодкі моменти, що запам’ятовуються назавжди. Кондитерство – це не просто приготування їжі, а мистецтво, спрямоване на викликання позитивних емоцій. Кожен десерт розглядається як інструмент для створення особливих, щасливих спогадів – будь то день народження, весілля чи просто повсякденна насолода. Смак і краса є основними засобами для досягнення цієї мети. Досконалість у кожній деталі, чистота смаку та бездоганна майстерність – мій шлях до солодкого успіху.»

Смірнова (Прохорук) Дарина
Кондитер у кав’ярні «М’ята», м.Луцьк
випускниця освітньо-професійної програми “Харчові технології” 2021 року
«Моя професія дозволяє не просто готувати солодощі, а дарувати людям радість. Кожен мій виріб – це частинка душі та політ фантазії, що створює смак щастя.»

Корнійчук Мар’яна
Кондитер у «Fitness bakery», м.Луцьк
випускниця освітньо-професійної програми “Харчові технології” 2023 року
«Моя місія – створювати солодке, яке живить тіло й душу. Я використовую натуральні інгредієнти, щоб корисні десерти були водночас смачними та допомагали досягати фітнес-цілей. Здоровий спосіб життя може бути солодким!»