
Тетяна Позняк
менеджер з продажу кейтерингових послуг ТОВ «Парковий кейтеринг», м. Київ
Випускниця спеціальності «Ресторанне обслуговування» 2017 року.
«Організовуючи події – створюю атмосферу, що запам’ятовується, адже любов до справи, постійний розвиток і віра в себе відкривають двері до нових можливостей»

Андрій Голя
директор молодіжного центру «Місто ідей», м. Ковель
Випускник спеціальності «Ресторанне обслуговування» 2017 року.
«Моє життя – це поєднання творчості, натхнення та гостинності. Я завжди вірив, що справжній успіх народжується там, де робота приносить задоволення, а кожен день – це новий виклик і можливість розвиватися. Моє кредо просте: роби з душею — і результат завжди буде справжнім. Бо коли вкладаєш серце у справу, кожен день стає святом, а життя – подорожжю, яку хочеться проживати на повну».

Галина Калюжна
старший бариста-менеджер залу кавʼярні «Alpaca coffee», м. Луцьк
Випускниця спеціальності «Готельно- ресторанна справа» 2019 року.
«Я вірю, що бариста – це не просто професія, а покликання творити затишок і настрій, передавати тепло й натхнення через аромат кави. Сьогодні, керуючи командою однодумців, я прагну, щоб кожен гість відчував турботу і щирість у кожному ковтку. Досконалість у деталях, гармонія смаку й атмосфери – ось мій рецепт успіху, який надихає рухатись далі, розвиватись і творити разом із «Alpaca coffee».

Олександр Батієвич
керуючий ресторану «Сулі-Гулі», м. Луцьк
Випускник спеціальності «Готельно- ресторанна справа» 2025 року.
«Практика в коледжі стала стартом, що відкрив переді мною двері у професійний світ. Крок за кроком, від офіціанта до адміністратора – я зрозумів, що головне у цій справі не лише смак страв чи сервіс, а атмосфера, яку ми створюємо для гостей. Мій девіз простий: працювати з душею, вести за собою команду та робити кожен день кращим, ніж учора. Адже ресторан – це не просто місце роботи, це простір, де народжується щирість, доброта і любов до людей».

Мирослава Гнатюк
засновниця кав’ярні «Любимка», м. Луцьк
Випускниця спеціальності «Готельно- ресторанна справа» 2020 року.
«Мій шлях у готельно-ресторанній справі – це пошук себе через смаки, аромати та атмосферу гостинності. Від офіціантки до власниці кав’ярні – кожен етап навчив мене бачити красу у деталях і вірити в свої мрії. Моя кав’ярня – це місце щирих посмішок, довгих розмов і натхнення, де кожна чашка створена з любов’ю. Бо кава – це не просто робота, це частина мого серця, якою я ділюся з кожним гостем».

Ольга Романюк
адміністратор ресторану Noble, м. Луцьк
Випускниця спеціальності «Готельно- ресторанна справа» 2022 року.
«Вдалий вибір професії відкрив мені шлях до самореалізації, спілкування і щоденного вдосконалення. Успіх народжується з саморозвитку, а лідерство – з уміння служити іншим».

Богдана Гайдук
адміністратор ресторану морської кухні “Чорноморка”, м. Луцьк
Випускниця спеціальності: «Готельно-ресторанна справа» 2023 року.
З 1 травня по 16 жовтня 2024 року проходила практику у “Lichnos Beach Hotel & Suites” (м. Прага, Греція)
«Якість сервісу визначається не лише рівнем умінь, а й внутрішньою культурою та повагою до людей».

Катерина Счастна
адміністратор готелю “Diamond” курорту Сонячний берег, Болгарія.
Випускниця спеціальності «Готельне обслуговування» 2019 року. У 2024 році 4 місяці працювала на круїзному лайнері Celebrity Ascent. Побувала у великих містах середземного узбережжя (Іспанія, Італія, Франція, Греція, Мальта, Туреччина)
“Буде складно, але складно – не означає неможливо”

Діана Горолюк
спеціаліст в галузі, викладач фахових дисциплін
Випускниця спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 2021 року.
«Створювати гостинність серцем, ділитися досвідом із натхненням, вдосконалювати світ через професію»
