






З нагоди Міжнародного дня кухаря та кулінара, на запрошення Національної гвардії України м. Луцька, здобувачі освіти груп К-21, К-31, ХТ-23 відвідали майстер-клас з приготування їжі в польових умовах.
Приготування страв – це, безумовно, унікальний та надзвичайно важливий процес у житті людей, який поєднує в собі як мистецтво, так і науку, а також відданість своїй справі.
Волинські нацгвардійці разом із студентами освіти в польових умовах готували червоний борщ з салом, гречку з м’ясом та ароматний узвар. Здобувачі освіти не лише смакували смачною їжею, але й отримали нові знання та підвищили свої практичні навички.
«Приготування на вогнищі або газовій пальниці дає студентам можливість побачити цінність простих речей. Вони навчаються бути винахідливими, використовуючи доступні продукти та обладнання», – ділився своїм досвідом начальник продовольчої служби, капітан Максим Менський.
Зважаючи на те, що наша держава перебуває в стані війни, й освітній процес часто супроводжується повітряними тривогами, то такі заняття допомагають розвивати навички виживання, творчості, командної роботи.
Наталія Марчук