Є свята, які невіддільні від застілля, і головний серед них – Пасха, багато традицій якої пов’язані з їжею, саме тому красива сервіровка пасхального столу дуже важлива. У ній варто врахувати не тільки традиції і звичаї, не тільки зробити найсмачніші страви, а й дотримати модні тенденції дизайну.
У рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи над цим питанням працювали студенти групи ГРС-31.
Разом з викладачем фахових дисциплін, Конох Оленою Андріївною, на предметі «Технології» вони змайстрували елементи декору для пасхального столу, зокрема: конверти для приборів у вигляді кролика з фетру, кільця для серветок з елементами пасхального декору, та екібану з писанками.
Всі вироби були використані в сервіровці святкового столу, яку виконали під керівництвом викладача фахових дисциплін, Іщик Тетяни Володимирівни.
Обов’язково спробуйте використовувати одну з наведених ідея для свята, щоб створити по-справжньому весняний настрій своїми власними силами.