Категорія: Екскурсії
-
Історія, традиція, туризм: музейна екскурсія у професійному становленні здобувачів
As part of the college’s cooperation with the Okolny Castle Museum Space to implement the Tourism educational and professional programme and to promote the tourist potential of the city of Lutsk and the Volyn region, the students participated in a themed excursion for St. Nicholas Day. During the meeting, the participants, together with Oksana Shtanko
-
Екскурсійно-практичні заняття як елемент професійної підготовки здобувачів спеціальності «Туризм і рекреація»: досвід проведення оглядової екскурсії в Музеї історії Луцького братства
Students of the educational and professional program Tourism / Tourism and Recreation participated in a workshop led by Olena Biryulina, head of the Lutsk Brotherhood History Museum. The class was aimed at demonstrating the methodology of conducting a sightseeing tour with an emphasis on modern professional techniques of tour guiding. During the guided tour of
-
Цикл занять від стейкхолдера, професіонала-практика, випускника спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олександра Батієвича: заняття-екскурсія у ресторан грузинської кухні «Сулі Гулі»
As part of a series of classes aimed at deepening the practical training of students enrolled in the educational and professional program “Hotel and Restaurant Business,” an educational excursion was held to the Georgian cuisine restaurant “Suli Guli” (Lutsk, Volyn region). The event was conducted by Oleksandr Batievich, a stakeholder, a hospitality expert, and a
-
InternetDevels проводить черговий відбір здобувачів освіти для дуальної програми
4 листопада 2025 року відбулася чергова сесія відбору здобувачів освіти для участі в програмі з елементами дуальної освіти від компанії InternetDevels. Цього разу можливість долучитися до програми отримали студенти другого курсу ОПП «Інженерія програмного забезпечення» Волинського фахового коледжу НУХТ. Відбір традиційно проходив у форматі професійного тестування на базі компанії, що дає кандидатам змогу познайомитися з
-
Знайомство з можливостями грантової платформи «Зроблено в Україні» майбутніх фахівців з управління та адміністрування
Відокремлений структурний підрозділ «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» активно сприяє професійному розвитку своїх студентів та ознайомленню їх з актуальними державними ініціативами. Здобувачі освіти освітньо-професійних програм «Менеджмент та підприємництво», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» відвідали Луцьку філію Волинського обласного центру зайнятості, де їм було презентовано можливості національної платформи «Зроблено в Україні». Національна платформа
-
«Сила у часі» – мистецтво О. Дишка у формуванні туристичного іміджу Волині
Students of the educational and professional program Tourism at the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies, as part of their studies of the academic components “History and Culture of Ukraine” and “World Culture and Art,” visited the exhibition project by Volyn artist Oleksandr Dyshko, “Power in Time. Painting, Graphics,” which is
-
Знайомство з сучасними технологіями виробництва м’ясної продукції на ТОВ «Український м’ясний хутір»
Здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» відвідали ТОВ«Український м’ясний хутір» — одне з провідних підприємств Волині, що спеціалізується на виробництві високоякісних м’ясних виробів. Метою екскурсії було ознайомлення здобувачів з сучасним виробничим процесом, технологічним обладнанням і системою контролю якості продукції, а також формування практичного розуміння організації харчового виробництва. Під час відвідування підприємства учасники освітнього процесу мали
-
Луцький замок: там, де історія оживає
Знання свого коріння, історії та культури є самобутнім джерелом відродження національного буття, духовного збагачення й розширення історичного, духовного кругозору. З метою глибшого розуміння історії та спадку нашого рідного міста студенти групи ХТ-33 разом з класним керівником Тетяною Семенюк відвідали Луцький замок. Під час екскурсії здобувачі освіти піднялись на найвищу вежу Замку (27 метрів), оглянули фундаменти
-
Навчально-екскурсійне заняття у провідному готелі міста Луцька – Optima Collection River Park
For the qualitative implementation of the educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ in the study of the educational component ‘Hotel Business’ and ‘Fundamentals of Hospitality,’ our educational institution practices conducting field trips. One of the training and excursion classes was held at the leading hotel in Lutsk – Optima Collection River Park. This lesson
-
Фінансова подорож у часі: грошовий та історичний шлях України
27 березня, у рамках Всесвітнього тижня грошей, студенти другого та третього курсів освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали унікальну виставку «Століття в грошах» у Волинському краєзнавчому музеї. Здобувачі освіти мали можливість ознайомитися зі зразками банкнот і монет, що були в обігу на території України з 1917 року і до сучасності. Експозиція представила банкноти
-
Історія створення фондової колекції Лесі Українки у Волинському краєзнавчому музеї
З нагоди 154-ї річниці від дня народження Лесі Українки 27 лютого учні групи К-12 професії Кухар відвідали Волинський краєзнавчий музей та послухали лекцію «Історія створення фондової колекції Лесі Українки у ВКМ: як усе починалось?», яку прочитала Людмила Завада, наукова співробітниця відділу музейного розвитку та екскурсійного забезпечення. У кожному музеї є предмети, які не експонуються ніколи
-
Заняття-екскурсія у сімейний ресторан європейської кухні Café de Vino
Для забезпечення відповідності освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» потребам і запитам здобувачів частині уявлень про своє професійне майбутнє, технологій професійного і посадового зростання викладачами Юлією Сус, Оксаною Казнадзей, Яною Лапчук та стейкхолдером – барменом Володимиром Єлістратовим було проведено заняття-екcкурсія у сімейному ресторані європейської кухні Café de Vino. У комфортній атмосфері ресторану Володимир (який є випускником нашого












