664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів

АвторНазваРік виданняВидавництвоПримітка
5051Батуріна А.П.,
ємченко І.В.,
Троякова А.О.
Експертиза товарів. Практикум
навчальний посібник.
2009Л.: Магнолія 
95054Назаренко Л.О.Експертиза товарів
слайд-курс навчальний посібник внз
2013К.:центр учбової літератури 
Малигіна В.Д.;
Титаренко А.В.
Основи експертизи продовольчих товарів навчальний посібник2009 Київ: Кондор 
94991Тіхосова Г.А.,
Богданова О.Ф.
Горач О.О.
Сертифікація товарів та послуг навчальний посібник2012 Херсон: 
94865Назаренко В.О.,
Юдічева О.П.,
Жук В.А.
Формування якості товарів навчальний посібник ч.122012К.:центр учбової літератури 
94305;94427Ємченко І.В.,
Троякова А.О.,Батутіна А.П.
Сенсорний аналіз
практикум навчальний посібник
2009 Львів:Афіша 
94705Кузьміна Т.О.Міжнародна система стандартизації та сертифікації
навчальний посібник ВНЗ
2011  Київ: Кондор 
 94450; 94449Павлов В.І.;
Мишко О.В. 
 Основи стандартизації і сертифікації та ідентифікації товарів 2009 Київ: Кондор 
 94304 Смоляр В.І. Харчова експертиза підручник  2005Київ:Здоров’я