647 Обслуговуючий персонал у домашньому та комунально-побутовому господарстві

АвторНазваРік виданняВидавництвоПримітка
93983;93984;93811;93865;
93809;93810
Архіпов В.В.,
Іванникова Т.В., Архіпова А.В.
Ресторанна справа
:асортимент, технологія управління в сучасному ресторані підручник
2008Київ: Центр учбової літератури5 прим.
94363;94741;94742;94491;
94442;94363;94074;94834;
93827;93981
Архіпов В.В.Організація ресторанного господарства навчальний посібник2007Київ: Центр учбової літератур10 прим.
94190-94194;94657Архіпов В.В.Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства2009Київ: Центр учбової літератур6 прим.
94996;95032;95033;95034Мальська М.П.,
Гаталяк О.М.,
Ганич Н.М.
Ресторанна справа:
технологія та організація обслуговування туристів(теорія та практика)підручник
2013Київ: Центр учбової літерату4 прим.
94364;94504Мостова Л.Н., Новікова О.В.Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства навчальний посібник2010Київ: Ліра2 прим.
94835;94836Мостенська Т.Л.Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості підручник2012Київ: Кондор2 прим.
94736;94737;
94900;94942
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства підручник2011Київ: Центр учбової літерату4 прим.
95041ПятницькаГ.Т.
ПятницькаН.О.
Інноваційні ресторанні технології:основи теорії навчальний посібник ВНЗ2013Київ: Кондор1 прим.
94887-94895;94099;94100;94656
94195-94198
Ростовський В.С.Барна справа підручник2009Київ: Центр учбової літерату16 прим.
94740;94947;94948;94949;94950;
94951;94952;94929;94930
Сало Я.М.Організація роботи барів довідник бармена2010Львів: Афіша9 прим.
93752-93756;94581;94581-94584;94451-94453;94242;94243;94111Сало Я.М.Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу2010Львів: Афіша17 прим.
94833;94885;94886Сало Я.М.Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу2011Львів: Афіша3 прим.