642 Їжа та вживання їжі. Столовий посуд

АвторНазваРік виданняВидавництвоПримітка
 94706-94710 Васькова Т.Г.,
Ющенко Л.П.
 Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності навчальний посібник 2011Київ: Кондор  5 прим.
 94643,94644 Грек О.В.,
Скорченко Т.А.
Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів навчальний посібник  2009Київ: НУХТ  2 прим.
 95184Дробот В.І.,Юрчак В.Г.,Арсеньєва Л.Ю  Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві навчальний посібник 2016 Київ: Кондор  1 прим.
 94944;94945;94946;
94445;94883;94884
 Дорохіна М.О.,
Капліна Т.В.
 Технологія продукції харчування у таблицях і схемах навчальний посібник2010  Київ: Кондор  6 прим.
95182Доценко В.Ф., Сильчук Т.А.,
Голікова Т.П.
Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості навчальний посібник2016 Київ: Кондор 1 прим.
 94994; Б/н 15 Доцяк В.С. Українська кухня підручник ПТУ  2013Київ Ігнатекс -Україна 16 прим.
 94739 Загальні технології харчових виробництв2010 Київ: університет Україна  1 прим
 94534;93758  Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування всіх форм власності  2002 Харків:Фактор2 прим. 
 95057Колтунов В.А. Технологія зберігання продовольчих товарів навчальний посібник 2014Київ: Центр учбової літератури  1 прим.
 95056Новиков О.В.  Технологія виробництв хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів навчальний посібник 2013Київ: Ліра 1 прим.
 94647;94648 Поліщук Г.Є. Бовкун А.О. Технологія сиру навчальний посібник 2009Київ: НУХТ  2 прим.
95192-95196Ростовський В.С., Помічник кухаря навчальний посібник2015 Київ: Кондор5 прим.
 94971;94972;93977;94309Ростовський В.С., КолісникА.В.  Системи технологій харчових виробництв 2008  Київ: Кондор  4 прим.
 95185Ростовський В.С.,
Кукуєва О.М.
 Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів навчальний посібник 2016  Київ: Кондор 1 прим.
 94202-94206; 94205Ростовський В.С.,
Новікова О.В.
 Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів навчальний посібник 2016 Київ: Ліра 6 прим.
94446Ростовський В.С., Теоретичні основи громадського харчування навчальний посібник 2006 Київ: Кондор1 прим
94840; № б/н 20 прим.Збірник рецептур блюд кулінарних виробів2010Київ: Арій21 прим.
95035; 94999Збірник технологічних карт і кулінарних виробів для закладів ресторанного господарства2012Київ:
Ігнатекс-Україна
2 прим.
94734;94735Товажнянський Л.Л.,
Бухкало С.І.,Канчі В.В.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах підручник2011Київ: Центр учбової літератури2 прим.
95062Циганенко В.О.,
Ратушенко А.Т.
Здобнов О.І.
Домашні кондитерські вироби2011Київ: Кондор1 прим.
93737-93740;93441;94299-9431;94454-94455;Шумило Г.І.Технологія приготування їжі навчальний посібник2003Київ: Кондор13 прим.