№ | Автор | Назва | Рік видання | Видавництво | Примітка |
---|---|---|---|---|---|
94706-94710 | Васькова Т.Г., Ющенко Л.П. | Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності навчальний посібник | 2011 | Київ: Кондор | 5 прим. |
94643,94644 | Грек О.В., Скорченко Т.А. | Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів навчальний посібник | 2009 | Київ: НУХТ | 2 прим. |
95184 | Дробот В.І.,Юрчак В.Г.,Арсеньєва Л.Ю | Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві навчальний посібник | 2016 | Київ: Кондор | 1 прим. |
94944;94945;94946; 94445;94883;94884 | Дорохіна М.О., Капліна Т.В. | Технологія продукції харчування у таблицях і схемах навчальний посібник | 2010 | Київ: Кондор | 6 прим. |
95182 | Доценко В.Ф., Сильчук Т.А., Голікова Т.П. | Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості навчальний посібник | 2016 | Київ: Кондор | 1 прим. |
94994; Б/н 15 | Доцяк В.С. | Українська кухня підручник ПТУ | 2013 | Київ Ігнатекс -Україна | 16 прим. |
94739 | Загальні технології харчових виробництв | 2010 | Київ: університет Україна | 1 прим | |
94534;93758 | Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування всіх форм власності | 2002 | Харків:Фактор | 2 прим. | |
95057 | Колтунов В.А. | Технологія зберігання продовольчих товарів навчальний посібник | 2014 | Київ: Центр учбової літератури | 1 прим. |
95056 | Новиков О.В. | Технологія виробництв хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів навчальний посібник | 2013 | Київ: Ліра | 1 прим. |
94647;94648 | Поліщук Г.Є. Бовкун А.О. | Технологія сиру навчальний посібник | 2009 | Київ: НУХТ | 2 прим. |
95192-95196 | Ростовський В.С., | Помічник кухаря навчальний посібник | 2015 | Київ: Кондор | 5 прим. |
94971;94972;93977;94309 | Ростовський В.С., КолісникА.В. | Системи технологій харчових виробництв | 2008 | Київ: Кондор | 4 прим. |
95185 | Ростовський В.С., Кукуєва О.М. | Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів навчальний посібник | 2016 | Київ: Кондор | 1 прим. |
94202-94206; 94205 | Ростовський В.С., Новікова О.В. | Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів навчальний посібник | 2016 | Київ: Ліра | 6 прим. |
94446 | Ростовський В.С., | Теоретичні основи громадського харчування навчальний посібник | 2006 | Київ: Кондор | 1 прим |
94840; № б/н 20 прим. | Збірник рецептур блюд кулінарних виробів | 2010 | Київ: Арій | 21 прим. | |
95035; 94999 | Збірник технологічних карт і кулінарних виробів для закладів ресторанного господарства | 2012 | Київ: Ігнатекс-Україна | 2 прим. | |
94734;94735 | Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І.,Канчі В.В. | Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах підручник | 2011 | Київ: Центр учбової літератури | 2 прим. |
95062 | Циганенко В.О., Ратушенко А.Т. Здобнов О.І. | Домашні кондитерські вироби | 2011 | Київ: Кондор | 1 прим. |
93737-93740;93441;94299-9431;94454-94455; | Шумило Г.І. | Технологія приготування їжі навчальний посібник | 2003 | Київ: Кондор | 13 прим. |