№ | Автор | Назва | Рік видання | Видавництво | Примітка |
---|---|---|---|---|---|
94706-94710 | Васькова Т.Г.,Ющенко Л.П. | Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності навчальний посібник | 2011 | Київ:Кондор | 5 прим. |
94643,94644 | Грек О.В.,Скорченко Т.А. | Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів навчальний посібник | 2009 | Київ: НУХТ | 2 прим. |
95184 | Дробот В.І. Юрчак В.Г., Арсеньєва Л.Ю | Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві навчальний посібник | 2016 | Київ:Кондор | 1 прим. |
94944;94945;94445;94884;94883 | Дорохіна М.О.,Капліна Т.В. | Технологія продукції харчування у таблицях і схемах навчальний посібник | 2010 | Київ:Кондор | 5 прим. |
94997, №175/15 | Доцяк В.С. | Українська кухня підручник | 2013 | Київ: Ігнатекс | 16 прим. |
94711-94730 | Томишин-Лелекач М.М., Канчі В.В. | Технологічні розрахунки | 2002 | Ужгород: видавництво В.Подяка | 20прим. |
94767;94520 | Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві | 2010 | Київ:Кондор | 2 прим. | |
94771;94734;94735;94298;93982 | Товажнянський Л.Л.Бухкало С.І. | Харчові технології в прикладах і задачах підручник | 2008 | Київ: центр учбової літератури | 5 прим. |
94635;94636 | Скорченко Т.А. | Технологія молочних консервів | 2007 | Київ: НУХТ | 2 рим. |
94637;94638 | Радіонова В.О.,Костенко Т. | Лабораторний практикум з технологічного контролю підприємств молочної промисловості навчальний посібник | 2003 | Київ: НУХТ | 2прим. |
95055 | Новикова О.В., Вініченко К.П.,Кузнєцов В.М. | Малювання ліплення та сучасні способи оформлення борошняних кондитерських виробів підручник | 2014 | Харків:Світ книг | 1 прим. |
94733 | Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції | 2008 | Харків: Еспада | 1 прим. | |
Ройко О.М.,
Нєміріч О.В. |
Теоретичні основи технологій харчових виробництв. Навчальний посібник | 2024 | Луцьк:
Вежа-Друк |
1прим. |