641 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви

Автор Назва Рік видання Видавництво Примітка
94706-94710 Васькова Т.Г.,Ющенко Л.П. Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності навчальний посібник 2011 Київ:Кондор 5 прим.
94643,94644 Грек О.В.,Скорченко Т.А. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів навчальний посібник 2009 Київ: НУХТ 2 прим.
95184 Дробот В.І. Юрчак В.Г., Арсеньєва Л.Ю Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві навчальний посібник 2016 Київ:Кондор 1 прим.
94944;94945;94445;94884;94883 Дорохіна М.О.,Капліна Т.В. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах навчальний посібник 2010 Київ:Кондор 5 прим.
94997, №175/15 Доцяк В.С. Українська кухня підручник 2013 Київ: Ігнатекс 16 прим.
94711-94730 Томишин-Лелекач М.М., Канчі В.В. Технологічні розрахунки 2002 Ужгород: видавництво В.Подяка 20прим.
94767;94520 Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві 2010 Київ:Кондор 2 прим.
94771;94734;94735;94298;93982 Товажнянський Л.Л.Бухкало С.І. Харчові технології в прикладах і задачах підручник 2008 Київ: центр учбової літератури 5 прим.
94635;94636 Скорченко Т.А. Технологія молочних консервів 2007 Київ: НУХТ 2 рим.
94637;94638 Радіонова В.О.,Костенко Т. Лабораторний практикум з технологічного контролю підприємств молочної промисловості навчальний посібник 2003 Київ: НУХТ 2прим.
95055 Новикова О.В., Вініченко К.П.,Кузнєцов В.М. Малювання ліплення та сучасні способи оформлення борошняних кондитерських виробів підручник 2014 Харків:Світ книг 1 прим.
94733 Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції 2008 Харків: Еспада 1 прим.
Ройко О.М.,

Нєміріч О.В.

Теоретичні основи технологій харчових виробництв. Навчальний посібник 2024 Луцьк:

Вежа-Друк

1прим.