64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту

АвторНазваРік виданняВидавництвоПримітка
94190-94194;94657Архіпов В.В.,
Русавська В.А.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник2009Київ:
Центр учбової літератури
6 прим.
93809-93811;93865,93983,93984Архіпов В.В.,
Іванникова Т.В.
Ресторанна справа.
Асортимент: технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані.Навчальний посібник
2008Київ:
Центр учбової літератури
6 прим
94363,94741,94742,94491,94442,
94363,94074,94834,93827,93981
Архіпов В.В.Організація ресторанного господарства навчальний посібник2007Київ:
Центр учбової літератури
10 прим.
94996;95032-95034;Мальська М.П.,
Гаталяк О.М.,
Ганич Н.М.
Ресторанна справа: Технологія та організація обслуговування туристів2013Київ:
Центр учбової літератури
4 прим.
94364; 94504Мостова Л.Н.,
Новікова О.В.
Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства навчальний посібник2010Київ: Ліра2 прим.
94835; 94836Мостенська Т.Л.Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості2012Київ: Кондор2 прим.
94736;94737;94900;94942За редакцією
П’ятницької Н.О.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства підручник2011Київ: Центр учбової літератури4 прим.
95041П’ятницька Г.Т.
П’ятницька Н.О.
Інноваційні ресторанні технології навчальний посібник: основи теорії навчальний посібник2013Київ: Кондор1 прим.
95188Лук’янов В.О.
Мунін Г.Б.
Організація готельно-ресторанного обслуговування2012Київ: Кондор1 прим.
94890-94895;94195-94198;94887-94889;Ростовський В.С.Барна справа підручник2009Київ: Центр учбової літератури16 прим.
94885:94886;94833;93752-93756;94581-94584;94451-94453;94242,94243,94111Сало Я.М.Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа навчальний посібник2011Львів:Афіша17 прим.
94740;94848-94952;
94929;94930;94947;94412
Сало Я.М.Організація роботи барів. Довідник бармена2010Львів:Афіша10 прим.