№ | Автор | Назва | Рік видання | Видавництво | Примітка |
---|---|---|---|---|---|
94190-94194;94657 | Архіпов В.В., Русавська В.А. | Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник | 2009 | Київ: Центр учбової літератури | 6 прим. |
93809-93811;93865,93983,93984 | Архіпов В.В., Іванникова Т.В. | Ресторанна справа. Асортимент: технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані.Навчальний посібник | 2008 | Київ: Центр учбової літератури | 6 прим |
94363,94741,94742,94491,94442, 94363,94074,94834,93827,93981 | Архіпов В.В. | Організація ресторанного господарства навчальний посібник | 2007 | Київ: Центр учбової літератури | 10 прим. |
94996;95032-95034; | Мальська М.П., Гаталяк О.М., Ганич Н.М. | Ресторанна справа: Технологія та організація обслуговування туристів | 2013 | Київ: Центр учбової літератури | 4 прим. |
94364; 94504 | Мостова Л.Н., Новікова О.В. | Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства навчальний посібник | 2010 | Київ: Ліра | 2 прим. |
94835; 94836 | Мостенська Т.Л. | Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості | 2012 | Київ: Кондор | 2 прим. |
94736;94737;94900;94942 | За редакцією П’ятницької Н.О. | Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства підручник | 2011 | Київ: Центр учбової літератури | 4 прим. |
95041 | П’ятницька Г.Т. П’ятницька Н.О. | Інноваційні ресторанні технології навчальний посібник: основи теорії навчальний посібник | 2013 | Київ: Кондор | 1 прим. |
95188 | Лук’янов В.О. Мунін Г.Б. | Організація готельно-ресторанного обслуговування | 2012 | Київ: Кондор | 1 прим. |
94890-94895;94195-94198;94887-94889; | Ростовський В.С. | Барна справа підручник | 2009 | Київ: Центр учбової літератури | 16 прим. |
94885:94886;94833;93752-93756;94581-94584;94451-94453;94242,94243,94111 | Сало Я.М. | Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа навчальний посібник | 2011 | Львів:Афіша | 17 прим. |
94740;94848-94952; 94929;94930;94947;94412 | Сало Я.М. | Організація роботи барів. Довідник бармена | 2010 | Львів:Афіша | 10 прим. |