637 Продукти тваринництва

АвторНазваРік виданняВидавництвоПримітка
94017.94526.
94527
Сирохман І.В., Лоза Т.М.Товарознавство м’яса і м’ясних товарів. підручник2009Київ: Кондор3 прим
94269,94528,94529
94530
Янчева М.О.,
Пещук Л.В.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса навчальний посібник2009Київ: центр навчальної літератури4 прим
94667;94668;
94669;94670
Димань Т.М.,
Мазур Т.Г.
Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів підручник2011Київ: Академія4 прим.
94998Зубар Н.М.Фізіологія харчування:практикум навчальний посібник2013Київ: центр учбової літератури1 прим.
94385;94421;94422Зубар Н.М.Основи фізіології та гігієни харчування:підручник2010Київ: центр учбової літератури3 прим.
94304Смоляр В.І.Харчова експертиза підручник2005Київ:Здоров’я1 прим.
94086 Пішак В.П.;
Радько М.М.
Вплив харчування на життя людини2006Чернівці:Книги хх11 прим.
94384Санітарні норми та правила в Україні2010Київ: КНТ1 прим.