№ | Автор | Назва | Рік видання | Видавництво | Примітка |
---|---|---|---|---|---|
94017.94526. 94527 | Сирохман І.В., Лоза Т.М. | Товарознавство м’яса і м’ясних товарів. підручник | 2009 | Київ: Кондор | 3 прим |
94269,94528,94529 94530 | Янчева М.О., Пещук Л.В. | Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса навчальний посібник | 2009 | Київ: центр навчальної літератури | 4 прим |
94667;94668; 94669;94670 | Димань Т.М., Мазур Т.Г. | Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів підручник | 2011 | Київ: Академія | 4 прим. |
94998 | Зубар Н.М. | Фізіологія харчування:практикум навчальний посібник | 2013 | Київ: центр учбової літератури | 1 прим. |
94385;94421;94422 | Зубар Н.М. | Основи фізіології та гігієни харчування:підручник | 2010 | Київ: центр учбової літератури | 3 прим. |
94304 | Смоляр В.І. | Харчова експертиза підручник | 2005 | Київ:Здоров’я | 1 прим. |
94086 | Пішак В.П.; Радько М.М. | Вплив харчування на життя людини | 2006 | Чернівці:Книги хх1 | 1 прим. |
94384 | Санітарні норми та правила в Україні | 2010 | Київ: КНТ | 1 прим. |