663 Промислова мікробіологія. Промислова мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв. Виробництво спиртних напоїв.

Автор Назва Рік видання Видавництво Примітка
178/1;178;95069 Балан П.Г.
Вервес Ю.Г.,
Поліщук В.П.
Біологія Підручник 10клас Рівень стандарту 2013 К.: Генеза
95070; 94934; Балан П.Г.,
Вервес Ю.Г.
Біологія 11 клас
Рівень стандарту
2010 К.: Генеза
15 примірників Межжерін С. В.,
Межжеріна Я.М.
Біологія. підручник
11 клас. Рівень стандарту
2011 Х.: Ранок
16 примірників Талгіна О.В. Біологія 10 клас. академічний рівень. Рівень стандарту 2010 Х.: Ранок
94649-94653 Грегірчак Н.М. Мікробіологія харчових виробництв: лабораторницй практикум 2009 К.: НУХТ
94141-94148;
94283-94287;
94199-94201;
94407;94408
94531-94534;
94671-94674;;
Малигіна В.Д.,
Ракша-Слюсарева А.О., Ракова В.П.
Мікробіологія та фізіологія харчування.Навчальний посібник 2009 К.: Кондор
94989 Бірта Г.О.,
Бургу Ю.Г.
Генно-модифіковані організми. Навчальний підручник 2013 К.: Центр учбової літератури
94510 Пещук Л.В.,
Носенко Т.Т.
Біохімія та технологія оліє-жирової сировини.
Навчальний посібни к
2011 К.: Центр учбової літератури
94088 ;94386 Пономарьов П.Х.,
Донцова І.В.
Генетично модифікована продовольча сировина 1 харчові прдукти, вироблені з її використанням 2009 К.: Центр учбової літератури
 № 95125-95129  Робак В.Є.  Біологія для ПТЗН навчально-методичний посібник  2013 К.: педадогічна думка