№ | Автор | Назва | Рік видання | Видавництво | Примітка | |
---|---|---|---|---|---|---|
178/1;178;95069 | Балан П.Г. Вервес Ю.Г., Поліщук В.П. |
Біологія Підручник 10клас Рівень стандарту | 2013 | К.: Генеза | ||
95070; 94934; | Балан П.Г., Вервес Ю.Г. |
Біологія 11 клас Рівень стандарту |
2010 | К.: Генеза | ||
15 примірників | Межжерін С. В., Межжеріна Я.М. |
Біологія. підручник 11 клас. Рівень стандарту |
2011 | Х.: Ранок | ||
16 примірників | Талгіна О.В. | Біологія 10 клас. академічний рівень. Рівень стандарту | 2010 | Х.: Ранок | ||
94649-94653 | Грегірчак Н.М. | Мікробіологія харчових виробництв: лабораторницй практикум | 2009 | К.: НУХТ | ||
94141-94148; 94283-94287; 94199-94201; 94407;94408 94531-94534; 94671-94674;; |
Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева А.О., Ракова В.П. |
Мікробіологія та фізіологія харчування.Навчальний посібник | 2009 | К.: Кондор | ||
94989 | Бірта Г.О., Бургу Ю.Г. |
Генно-модифіковані організми. Навчальний підручник | 2013 | К.: Центр учбової літератури | ||
94510 | Пещук Л.В., Носенко Т.Т. |
Біохімія та технологія оліє-жирової сировини. Навчальний посібни к |
2011 | К.: Центр учбової літератури | ||
94088 ;94386 | Пономарьов П.Х., Донцова І.В. |
Генетично модифікована продовольча сировина 1 харчові прдукти, вироблені з її використанням | 2009 | К.: Центр учбової літератури | ||
№ 95125-95129 | Робак В.Є. | Біологія для ПТЗН навчально-методичний посібник | 2013 | К.: педадогічна думка | ||